About

 

Mijn naam is Melanie Smulders – Mevrouw Wiebelkont herself. Zoals mijn naam al doet vermoeden, stilzitten kan ik niet. Ik ben een enorme bezige bij en probeer nog altijd de balans te vinden tussen alle ideeën in mijn hoofd en het dagelijkse leven.

Ik ben pedagogisch medewerker in opleiding, ik fotografeer en ik schrijf. Daarnaast heb ik een enorm reislustige dwang, ben ik vegetarisch, een enorme dierenliefhebber en vul ik mijn kleurrijke hart graag met mooie momenten.

Op de blog vind je uiteenlopende zaken. Van mijn eigen interieur en hersenspinsels tot samenwerkingen. Ik ben gek op het ontdekken van nieuwe, unieke en bijzondere plekken. Of dit nu gaat om een winkel, een webshop, een logeeradres of ergens waar je kunt eten (liefde gaat door de maag, niet alleen bij mannen). Daarnaast heb ik altijd veel te veel te vertellen!

Met Mevrouw Wiebelkont hoop ik mensen te inspireren om zoveel mogelijk uit het leven te halen. Of je nu een kleintje krijgt, bezig bent met het verbouwen van je huis, je volgende reis aan het plannen bent of een te gekke kringloopvondst hebt gedaan: er zijn zoveel momenten die ons leven net een stukje leuker maken!

Liefs,

Melanie — Mevrouw Wiebelkont.

4 Reacties

 1. mei 14, 2019 / 2:39 pm

  Hoi hoi we willen zeggen dat je het super doet. We volgen je nog vaak hihihi.
  Groetjes Pieter en Bianca en Daphne van De Delftsche Duyt.

  • admin
   Auteur
   mei 14, 2019 / 9:31 pm

   Superlief! 😘
   Wie weet doen we volgend jaar wel een rondreisje Spanje en komen we aanwaaien 🤗

 2. juli 31, 2018 / 4:45 pm

  Wat een leuke voorstelling! Veel succes met je blog!

  • admin
   Auteur
   augustus 2, 2018 / 10:37 pm

   Dankjewel Coco!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *