Gastbloggers

Roxanne
Ik zal mij even voorstellen: ik ben Roxanne, 25 lentes jong en woonachtig in Appelscha (je weet wel, dat Friese dorp waar je vroeger wel eens bent geweest met schoolreis want: attractiepark Duinezathe). Samen met mijn Mister B (Bart) en ons poezenkind Luna, kochten we in 2017 ons eerste koophuis en hebben we deze helemaal naar onze (lees: vooral mijn) smaak gemaakt!
Geregeld zet ik Mister B aan het werk voor een leuk DIY project die ik heb gezien en naast dat ik gek ben op het inrichten van ons huis ben ik een enorme kletskous (nee, echt?), ben ik perfectionistisch, een strever en ook best sociaal! Ik laat jullie graag een kijkje nemen in ons huis en leven.

Je kunt mij ook volgen op Istagram: @wonenmetluna


Michelle
Ik ben Michelle van Heerikhuize, 28 jaar oud en ik woon in het kustplaatsje Vilassar de Mar vlakbij Barcelona. Mijn leven is ongeveer anderhalf jaar geleden 180 graden gedraaid omdat ik in verwachting bleek te zijn! Samen met mijn vriend Haron was ik dolgelukkig en klaar voor dit nieuwe avontuur. Ondertussen is ons kleine wondertje al 10 maanden, zijn naam is Samuel.

Ongeveer 10jaar geleden ben ik naar Malgrat de Mar verhuisd voor een leuke zomerjob. Ik werd verliefd op de zon, vrijheid en op de Spaanse cultuur en wilde niet meer terug naar Nederland. Op mijn werk in Barcelona kwam ik Haron tegen, het duurde even voordat hij mij veroverde maar uiteindelijk viel ik ook als een blok voor hem. Wij wonen nu bijna twee jaar samen in Vilassar de Mar, 1 jaar met zijn tweetjes en bijna 1 jaar met zijn drietjes.

Ik ga graag naar het strand (5 min lopen :D), ik winkel graag, ik hou van lekker eten en last but not least: ik ben graag lekker bij mijn gezinnetje. In mijn overige tijd, wat niet heel veel is met een baby en een 32urige baan, werk ik aan ons eigen project. Samen met mijn vriend Haron hebben wij een recruitment website: deklantendienst.nl Wij helpen mensen die ervan dromen om in Barcelona te werken aan een baan.

Je kunt mij persoonlijk volgen op Instagram: @michellevanheerikhuize
Je kunt ons project volgen op Instagram: @deklantendient