Bloggen met een missie

De laatste tijd was het even iets rustiger op de blog. Iets minder inspiratie door alle feestdagen gekte en gewoon iets meer behoefte aan lekker ’s avonds onder een dekentje kruipen. Ik had goed te tijd om na te denken over hoe ik verder wil met Mevrouw Wiebelkont en vooral hoe ik de blog nog beter kan laten worden. Kwaliteit boven kwantiteit.

Het nieuwe jaar staat om de hoek en alhoewel ik nooit echt aan de -new year, new me- periode meedoe, voel ik dat ik wel zin heb in een frisse kijk. Eigenlijk ga ik gewoon nog verder met de doelen die ik al had en waar ik nog steeds mee bezig ben.

Het beter zorgen voor mijn hoofd en lichaam, die rust in de alledaagse dingen vinden staat op mijn prioriteitenlijstje. Het gaat al een stuk beter, echt waar, maar soms kan ik gewoon nog niet luisteren naar wat ik echt even nodig heb. Het vinden van het juiste ritme en een goede balans. En als ik die balans niet heb dan ebt de inspiratie ook een beetje weg, wat ik dan weer zonde vind.

Waar ik weer lekker mee aan de slag wil voor de blog is het ontdekken van geweldige, kleurrijke, vrolijke en unieke plekjes. De drijfveer waarom ik het bloggen weer wilde oppakken, bloggen met een missie: om mijn enthousiasme met jullie te kunnen delen! Gepaard met een persoonlijk en vooral eerlijk randje. Want soms is rammen op dit toetsenbord om even die hersenspinsels eruit te gooien ook erg fijn!

Ik hoop voor jullie dat aankomend jaar weer veel moois mag opleveren. Dat al jullie doelen mogen worden behaald en vooral: dat er enorm wordt genoten van alles wat je wel al bent! Dat ik jullie maar kan en mag blijven inspireren met alles wat ik schrijf.

Liefs
Melanie – Mevrouw Wiebelkont

 

1 Comment

  1. Saskia

    december 29, 2018 at 7:55 pm

    Mooie insteek! Een heel fijn 2019 gewenst <3

Leave a Reply