Het roer om #3 – overdosis

Zo dramatisch als dat ik kan zijn. Overdreven, extravagant, uitbundig of hoe je het ook noemen wil, is het juist vaak dat ik kan genieten van de kleine dingen.
Een van de doelen die ik heb is dan ook meer rust creëren. Voor een druktemaker als mij niet altijd even makkelijk kan ik je zeggen.

Mijn hoofd is altijd vol. Geef mij een onderwerp en ik maak er een verslag van, zo kun je het makkelijk vergelijken. Als ik een idee in mijn hoofd heb, dan werk ik dat tot in de puntjes uit, verzin mogelijkheden om iets te bereiken en schrijf alles op of ik ratel er aan een stuk over door. Daardoor vergeet ik wel eens de gewone dingen in het leven, omdat ik altijd uitzie naar meer uit het leven halen zoals avonturen beleven en de wereld zien, terwijl we ook nog in het hier en nu leven. Een overdosis aan gedachten.

Afgelopen week had ik het idee dat het mij eindelijk was gelukt. Het was een “normale” week waarin ik niet teveel heb afgesproken en lekker mijn eigen ding heb kunnen doen. Hoe die week er een beetje uit zag?

Zaterdag – met vriendin (die eerst collega was en nu klasgenoot en opnieuw collega) even lekker wezen woonshoppen. Samen gek op interieur, oud gecombineerd met nieuw, voeg daarbij planten, cactussen en kekke kleurtjes bij en je hebt ons om. Omdat we bij elkaar in de klas zitten, zie je elkaar al wekelijks, maar daarbij vergeet je wel eens de vriendschap dus die hebben we zaterdag weer even lekker ouderwets herpakt!
Zondag – was ik wellicht chagrijnig, maar zijn we even lekker naar de Lage Vuursche geweest en hebben we gegeten bij mijn moeder.
Maandag – vrije dag en spontaan met een vriendin afgesproken, ik heb haar lieve zoontje meteen even geleend om heerlijke herfstplaatjes mee te schieten. Resultaat zie je op mijn Instagram.
Dinsdag – werken
Woensdag – werken + vrienden kwamen even langs ’s avonds (zij behoren inmiddels tot het meubilair)
Donderdag – werken

Zo komen we weer bij vrijdag en dat is vandaag! Op de planning staat: wachten tot ik binnen ben om kaartjes voor P!NK te scoren – yes, mijn all time favorite artiest! – waarschijnlijk even sporten, wasjes draaien en cadeautjes scoren, want mijn paps is vandaag jarig.

 

Feitjes van de afgelopen week
– ik zit lekkerder in mijn vel door het minder haasten
– ik ga starten op de sportschool samen met een vriendinnetje
– met de fotoshoots gaat het ook lekker, waardoor er dus er ook aan ons spaardoel gewerkt kan worden
– thuis is het geen rommeltje meer!

Ohja, en ik heb ook weer eens een les paaldansen meegedaan. Ik vond het weer heerlijk, maar denk dat ik het nog wel even uitstel. Het is haasten na mijn werk om op tijd te komen voor de les omdat het niet om de hoek is en het is best een uitgave. Vandaar de keuze voor de sportschool, dit is echt 5 minuten van mijn huis af namelijk.

Het roer om is een reeks artikelen die je kunt terugvinden op mijn blog. Ik heb mijzelf voorgenomen om aan mijn doelen te werken en neem jullie mee in al mijn bevindingen en vorderingen. Aan welke doelen ik aan het werken ben? Je leest ze hier!

Leave a Reply