Over mij

Mijn naam is Melanie Smulders – Mevrouw Wiebelkont herself.

Ik ben pedagogisch medewerker op de babygroep en run mijn eigen fotografiebedrijf. Ik fotografeer het gezinsleven (van newbornfotografie, zwangerschapsfotografie tot gezinsfotografie in een lifestylevorm) en ik schrijf graag. Daarnaast ben ik gek op reizen en het ontdekken van nieuwe plekjes, ben ik vegetarisch, een enorme dierenliefhebber en vul ik mijn hart graag met mooie momenten. Liefde voor positiviteit, want het leven is veel te leuk om er niet van te genieten. Zo ontwikkelde ik het ‘Momentje van Geluk‘ en vul ik de webshop in de toekomst met andere dingen waarmee positiviteit verspreid kan worden.

Samen met mijn grote liefde Sergio hebben wij inmiddels 4 jaar geleden het drukke Den Haag verlaten om wat rustiger te gaan wonen in Schoonhoven. Lekker tussen de weilanden! We sparen voor ons mini boerderijtje en tot die tijd doen we het met ons knusse rijtjeshuis.

Op de blog vind je uiteenlopende zaken. Van interieur, het werken met kinderen, gastblogs, tips omtrent ouderschap en random hersenspinsels tot samenwerkingen. Ik ben gek op het ontdekken van nieuwe, unieke en bijzondere plekken. Of dit nu gaat om een winkel, een webshop, een logeeradres of ergens waar je kunt eten (liefde gaat door de maag, niet alleen bij mannen). Ik vind het leuk om ergens naartoe te gaan en niet te weten wat je kunt verwachten, toch ben ik stiekem ook een controlfreak haha en heb ik de touwtjes graag in handen.

Met Mevrouw Wiebelkont hoop ik mensen te inspireren om zoveel mogelijk uit het leven te halen en om gewoon jezelf te durven zijn. Of je nu een kleintje krijgt, bezig bent met het verbouwen van je huis, je volgende reis aan het plannen bent of een te gekke kringloopvondst hebt gedaan: er zijn zoveel momenten die ons leven net een stukje leuker maken! Dat ik die momenten ook nog voor anderen mag vastleggen daar ben ik heel dankbaar voor.

Heb je een vraag, suggestie voor een samenwerking of wil je een fotoshoot boeken? Stuur een mail naar: contact@mevrouwwiebelkont.nlΒ of vul het contactformulierΒ in.

Liefs,
Melanie.

4 Reacties

 1. 14/05/2019 / 14:39

  Hoi hoi we willen zeggen dat je het super doet. We volgen je nog vaak hihihi.
  Groetjes Pieter en Bianca en Daphne van De Delftsche Duyt.

  • admin
   Auteur
   14/05/2019 / 21:31

   Superlief! 😘
   Wie weet doen we volgend jaar wel een rondreisje Spanje en komen we aanwaaien πŸ€—

 2. 31/07/2018 / 16:45

  Wat een leuke voorstelling! Veel succes met je blog!

  • admin
   Auteur
   02/08/2018 / 22:37

   Dankjewel Coco!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook leuk