Wanneer het einde nadert

Je wil er nog niet over na denken, maar er komt een moment om afscheid te nemen van je geliefde dier. Dat je hier op deze pagina bent zegt misschien wel dat je voor deze lastige beslissing staat. Samen zorgen we voor een waardig afscheid. 

 

Wanneer verdriet het overneemt, laat beelden spreken.  
Je herkent het misschien wel wanneer je zelf een dierbare bent verloren. Wanneer je gedachten afdwalen en je behoefte hebt aan troost, kijk je terug naar foto’s. Foto’s, beeld dat een herinnering naar boven haalt. 
Afscheidsfotografie kan helpen tijdens het verwerken van rouw en verdriet. 

Hoe ga ik te werk?
Bij een afscheidsreportage leggen we de momenten vooraf en tijdens het inslapen vast. Ik zal mij op de achtergrond opstellen en met rust en respect voor jullie proces meebewegen. Bij afscheidsfotografie is er weinig nabewerking zodat je het moment terug kan zien zoals deze daadwerkelijk was. De foto’s zullen in zwart/wit geleverd worden. Voordat de mail met foto’s wordt verstuurd, stuur ik je hierover een berichtje zodat je niet schrikt wanneer je jouw mail opent. Je ontvangt de foto’s binnen een week. 

Omdat ik al meerde afscheidsmomenten heb mee gemaakt, kan ik je vooraf en achteraf ondersteunen met eventuele vragen. Dingen waar je wellicht op het moment niet bij stil staat. 

Liefdevol 

Afscheid

€297 

» Reportage op locatie van het paard
» Minimaal 30 fotobestanden inbegrepen
» Documentair vastgelegd en weinig nabewerking
» Geleverd in zwart/wit. Kleur wanneer gewenst
» Exclusief reiskosten
» Spoed? Bel 06-34019218!