equiday 2021 wiebelpaard

Gezonde hoeven!

<- Toen Luus, mijn Appaloosa, 3,5 jaar geleden in mijn leven kwam werd al gauw duidelijk dat ik haar zelf moest gaan ondersteunen wilde ik dat zij gezonde hoeven zou krijgen. Zij is het perfecte voorbeeld, dat een perfect plaatje niet altijd geschikt is voor ieder paard, maar dat een gezonde hoef, kijkend naar het paard het allerbelangrijkste is.

Sindsdien ben ik mij gaan verdiepen middels cursussen, zelf-schooling en een coachingstraject om alles rondom gezonde hoeven te gaan onderzoeken en te begrijpen. Langzaamaan besloot ik klanten aan te nemen en dat brengt jou waarschijnlijk op deze pagina! Ik help jou en jouw pony of paard graag aan gezonde(re) hoeven! 

Mijn kernwaarden zijn rust en geduld en ik heb inmiddels veel ervaring met paarden die spanning ervaren. Het paard en zijn welzijn staan bij mij op nummer één. 

Wanneer kan ik bij jou langskomen? Maak gemakkelijk een afspraak via 0634019218.

 

Tarieven

Mijn werkgebied ligt rondom Gouda, maar ik maak graag een passende route om jou en je paard te kunnen helpen! 

Shet/pony
€35
Paard
€35

 

Trekpaard
€40

Voorzorg

 

Wil je mij helpen om zo fijn mogelijk te kunnen werken? Krab de hoeven alvast uit en haal eventuele modder van de voetjes af. Wil jouw paard graag hooi eten tijdens het bekappen? Natuurlijk mag dat, zet gerust een kruiwagen neer. Ik zie namelijk graag een blij paard zonder spanning. Uiteraard kan ik je hierbij helpen!

 

Plekje in mijn agenda?

Stuur mij gerust een berichtje. Een WhatsApp bericht reageer ik sneller op: 0634019218

12 + 12 =