Horses & High tea

  1. De allereerste reden en misschien wel de meest belangrijkste: je vergroot je zichtbaarheid. Met die zichtbaarheid laat jij zien wie je bent en wat je doet en op deze manier verbind je jezelf met jouw (potentiƫle) klanten!

Je denkt na over je branding, de uitstraling van je bedrijf. Het is een goed moment om weer even te voelen en stil te staan bij wat jij eigenlijk wil laten zien aan de buitenwereld en beter nog: word je daar blij van? Is alles wat je doet nog passend binnen de visie die je hebt of mag je jezelf op een andere manier laten zien?

Lanceer je binnenkort een nieuwe dienst of staat er een speciale datum in de agenda? Een goede gelegenheid om hiervoor passend beeldmateriaal te maken. Combineer dit met shots tussendoor van jou en je paarden en je hebt meteen een beeldbank vol!

Het is supergoed voor je zelfvertrouwen! Kijk eens naar jezelf, jij bent de kracht achter jouw bedrijf. Helemaal zelf opgebouwd en je hebt wat te doen binnen de paardenwereld. Dat mag gezien worden. JIJ mag gezien worden. Je staat te stralen wanneer je verteld over jouw mooie bedrijf!

Heb je zin om met mij aan de slag te gaan om bedrijfsfoto’s te laten maken? Superleuk! Ik denk graag creatief met je mee. Ook wanneer je nog niet zo comfortabel voor de lens staat zal ik ervoor zorgen dat jij je helemaal op je gemak gaat voelen. Samen kijken we naar wat jouw doelen en wensen zijn binnen je bedrijf en hoe je dit wil laten zien. Van locatie tot kleding!