Horses & High tea

De Wiebelshop bij jou op locatie. Wat kun je nu eigenlijk verwachten als wij een bezoekje komen brengen met onze paardenwinkel op wielen? Nu de webshop er niet meer is en we alleen nog met onze caravanwinkel allerlei evenementen rondgaan krijg ik wel eens de vraag wat we dan allemaal meenemen. Ik vertel het je graag!

Voorheen kon je dan inderdaad even in de webshop spieken. Per april kozen we ervoor om onze online deuren te sluiten, dus een beetje windowshoppen zat er niet meer in. Maar ik maak het jullie graag gemakkelijk en vertel met liefde met welke leveranciers wij onder andere samenwerken. Laat ik beginnen met dat wij artikelen verkopen gericht op welzijn (verrijking), plezier en samenwerken (paard vriendelijk trainen).

Wat hebben we bij ons?

Je vindt bij ons om te trainen met je paard bijvoorbeeld clickers, targets, pionnen, snuffelmatten en beloningstasjes. Een bekend item uit onze shop zijn de multifunctionele kaptooms van By Baukje. Daarnaast verkopen wij heerlijke beloningssnoepjes van bijvoorbeeld Vitalbix. Om jouw paardenparadijs de allerleukste te laten zijn vind je bij ons een groot en divers assortiment. Van de mini mineralenbuffetten van Femke Dölle tot zaden, wildplukkaarten en moestuintjes van Ukie’s Paddock Paradise. Je vind bij ons heerlijke borstelmatten, himalaya likstenen, Flexivoerballen en diverse hooinetten waaronder de basic lijn van Zeldenrust Haystack tot maat L.

Uiteraard hebben we ook aan de verzorging van jouw paard gedacht, maar wel zo natuurlijk mogelijk. Daarom verkopen wij ook de 100% natuurlijke en duurzame paardenzepen, die overigens onwijs lekker ruiken, van Pippa.

We zijn continu in ontwikkeling en in gesprek om zo een mooi assortiment in onze Wiebelshop te kunnen meenemen. Op nummer één staat bij ons het paard en zijn basisbehoefte. Je gaat bij ons dan ook nooit alleen met producten naar huis, maar ook met inspiratie om de leefomgeving van jouw paard te verrijken.

Denk je nu na dit lezen: ik wil dat de Wiebelshop bij ons langs komt? Neem dan contact op voor de mogelijkheden!