Wat kunnen we voor jou betekenen? 

Onze diensten op een rij!

Mevrouw Wiebelkont & Het Wiebelpaard: onlosmakelijk verbonden. Voor blije paarden, blije dieren en blije eigenaren. Maar wat doen we eigenlijk allemaal? Je leest het hieronder! 

Meer dan alleen een paardenmeisje! 

1. (Web)winkel op wielen!
Je kunt in onze webshop winkelen, maar we kunnen ook op locatie komen met onze caravan. Een unieke shop ervaring voor (pension)klanten of op een evenement. 

Je kunt als ondernemer jouw producten in onze caravan aanbieden. Een rijdende conceptstore voor paarden die door heel Nederland en daarbuiten komt! 

2. Een stichting voor dieren
Mevrouw Wiebelkont is een stichting voor dieren gestart. Er loopt momenteel een doneeractie om onze opstart te helpen. Met deze stichting helpen we weerloze wezentjes aan een fijn onderkomen en ondersteunen we grotere stichtingen in het binnen en buitenland! 

Meer dan alleen een paardenmeisje! 

3. Samenwerkingen
Het Wiebelpaard is niet alleen een winkel, maar is op de markt zichtbaar en inzetbaar voor samenwerkingen met andere bedrijven. Wij zijn herkenbaar door onze vrolijke, positieve en eerlijke omgeving op Instagram. De paarden staan op nummer één en dat is te zien. We hebben ons eigen paarden paradijs en maken onze eigen, creatieve content. 
Ook samenwerken? 

4. Tweedehands artikelen voor het goede doel
Met onze stichting zamelen we tweedehands (en nieuwe) paardenartikelen in. Deze verkopen we ten behoeve van het goede doel. We hebben dit gedaan tijdens Live Instagram veilingen, maar je vindt ze ook in de webshop. 

 

5. Horses & High Tea 
Omdat ik merkte dat er behoefte was aan samenkomen met gelijkgestemden organiseerde ik de Horses & High Tea. Een vegan high tea voor paardenliefhebbers, die van kletsen, paarden en een goedgevulde goodiebag houden. Per editie zijn er 15 plekjes beschikbaar.