Horses & High tea

De Horses & Hapjes is hét netwerkevenement waar kennis, inspiratie en plezier samenkomt! Zet het in je agenda 17 november, de eerste editie van het unieke netwerkevenement om paardenliefhebbers te verbinden. De Horses & Hapjes!

Baal jij ook dat je steeds te laat bent met tickets voor de Horses & High tea? Dan heb ik goed nieuws. Want tijdens de Horses & Hapjes is plek voor 50 deelnemers. We gaan er een waanzinnige avond van maken waar jij heerlijk in de watten wordt gelegd. Of je nu paardenliefhebber, eigenaar of ondernemer bent, iedereen is welkom!

Waar kennis, inspiratie en plezier samen komen

De Horses & Hapjes is niet zomaar een avondje uit. De avond zal in het teken staan van verbinden. Het is een evenement waar jij je netwerk kan vergroten, maar ook kan genieten van een avondje plezier maken en kennis opdoen met gelijkgestemden.

De avond bestaat uit drie hoofdonderdelen
Lezing * Spel integreren in je training door Manon Schenk.
Manon neemt je mee in de wondere wereld van ontdekken, samenwerken en hersenwerk. Alles vanuit positieve bekrachtiging, luisteren naar je paard én met kennis onderbouwd.

Bingo
Do I need to say more?! Een bingo gevuld met fantastische prijzen gesponsord door verschillende bedrijven. Je maakt kans op te gekke prijzen van onder andere: Ukie’s Paardvriendelijke huisvesting, ByBaukje, Louis Venhorst Fourage, The Natural Way en nog veel meer!

Verbinden 
Verbinden staat deze avond centraal, niet alleen doordat je kunt winkelen bij een exclusief aanbod aan kraampjes, maar ook door een spel (laat je verrassen!) waarbij we elkaar beter leren kennen. Er is uitgebreid de tijd om te netwerken en te borrelen en wie weet worden er toffe nieuwe ideeën geboren.

Kom jij een avond genieten met andere paardenliefhebbers die welzijn op één hebben staan? Deze avond is voor jou. Om te netwerken met gelijkgestemden, gewoon even bij te komen, te praten over paardenwelzijn en hoe we met zijn alle de paardenwereld nog mooier kunnen maken. Of gewoon omdat je naar huis wil met toffe kennis én te gekke bingoprijzen natuurlijk.

Hier draag jij een steentje aan bij!
Mevrouw Wiebelkont heeft in het verleden meerdere veilingen en andere acties opgezet voor het goede doel. Ook dit evenement zal dit een grote rol spelen. Zo zal er voor iedere verkochte ticket een baaltje hooi gedoneerd worden aan Pippi’s opvang Curacao! Een stichting die zich belangeloos inzet voor dieren die hulp nodig hebben. Ezels, paarden, honden, katten and many more.. Tamara zet zich al jaren in voor al deze liefdevolle wezens en vanavond gaan wij ze een handje helpen!
Uiteraard zal er een donatiepot klaarstaan voor een extraatje, maar zoals je al kon lezen: met jouw ticket lever je al een bijzondere bijdrage!

Compleet verzorgde avond
Laat je in de watten leggen tijdens de Horses & Hapjes. De hele avond verschijnen er verschillende hapjes langs de tafels. Ook alle frisdank, thee en limonade zijn vanavond inbegrepen.

Voor wie?

» Voor echte paardenmensen die paardenwelzijn op één hebben staan
» Waarbij plezier maken en genieten met je paard altijd het doel is 
» Jij weet dat je nooit uitgeleerd bent
» Jij doet niets liever dan kletsen met anderen over (jouw) paarden of je expertise
» Jij bent toe aan een avondje voor jezelf 
» Jij draagt graag je steentje bij voor dieren in nood

Programma

Om 19:00 start de avond, zorg dat je optijd binnen bent. We starten met de lezing Spel integreren in je training. Hierna volgt de bingo, een pauze en aflsuitend een verbindend spel met daarna de mogelijkheid tot winkelen, netwerken en borrelen.  Voordat je weer naar huis gaat heb je niet alleen een gezellige avond gehad, maar ook nieuwe contacten opgedaan én krijg je natuurlijk nog een toffe giftbag mee naar huis.

Er zullen gedurende dit evenement foto’s gemaakt worden door Mevrouw Wiebelkont, je gaat er automatisch mee akkoord dat deze worden ingezet op sociale media en reclamedoeleinden.

Praktisch

Locatie
De Horses & High Tea vindt plaats bij de Buytensteck in Stolwijk. Je kunt navigeren naar: Koolwijkseweg 29A Stolwijk. 
Let op! Er is beperkt parkeerplaats zorg dat je kunt carpoolen (beter voor het milieu ook) of kom op tijd en parkeer op het dichtstbij zijnde industrieterrein (ongeveer 15 minuten lopen). De bushalte ligt op ongeveer 25 minuten lopen. 

Wil je carpoolen, maar heb je een beetje hulp nodig? Ik kijk graag met je mee!

Datum & Tijd
De Horses & Hapjes duurt van 19:00 – 22:00 en vindt plaats op 17 november. 

Tickets
Er zijn slechts 50 tickets beschikbaar. Jouw betalingsbewijs is je toegangsticket. Jouw naam komt op de gastenlijst te staan. Kom je met meerdere? Geef dan bij opmerkingen de namen door. 

Proef de sfeer!

Even een moment voor jezelf

Netwerken met gelijkgestemden