Horses & High tea


Hét gezelligste event
voor paardenliefhebbers! Tijdens een Horses & High tea heb je alle tijd om te samen te komen met gelijkgestemden in de paardenwereld. De Horses & High tea vindt plaats op diverse locaties en daardoor is ieder evenement uniek. Iedere editie is er een ander thema!

De eerdere edities van de Horses & High Tea waren een groot succes en de deelnemers komen graag terug. Vele vriendschappen zijn er al uit ontstaan! Onderaan de pagina vindt je beschikbare data en tickets.

Voor elke paardenliefhebber
Of je nu alleen wandelt met jouw paard of een fanatieke ruiter bent die van buitenritten geniet, iedereen is welkom. De Horses & High tea is een veilige omgeving waar we met zijn alle even lekker kunnen kletsen over wat we het allerliefste doen: onze paarden.

Kom relaxen en opladen tijdens de Horses & High Tea en geniet van een compleet verzorgde vegetarische High tea. Om je zorgen of successen te delen, gewoon even bij te komen na al die regen en modder, te praten over paardenwelzijn en hoe we met zijn alle de paardenwereld nog mooier kunnen maken. Iedere editie heeft een ander thema, zodat je ook nog eens geïnspireerd en gemotiveerd naar huis gaat.

 

Happy horse, happy me! 

 

Voor wie?

» Voor echte paardenmensen die paardenwelzijn belangrijk vinden
» Jij wil verbinden met gelijkgestemden
» Jij doet niets liever dan kletsen met anderen over (jouw) paarden 
» Jij bent toe aan een momentje voor jezelf zodat je daarna weer helemaal opgeladen bent

Programma

Iedere editie en iedere locatie biedt andere mogelijkheden. Daarom is geen enkele Horses & High Tea hetzelfde. We starten de dag met een kleine kennismaking met elkaar, sommigen van jullie zullen elkaar al kennen via online platformen zoals Instagram, maar sommigen ook niet. Uiteraard gebeurd dit in Mevrouw Wiebelkont style en daarom is het belangrijk dat je iets meeneemt wat jouw verbind met jouw paardenverhaal.

Ondertussen wordt de compleet vegetarische high tea uitgeserveerd, natuurlijk samen met flinke potten thee of water met een smaakje. Iedere editie bevat een pakketje leuke opdrachten om met elkaar te kunnen verbinden en een uniek programma.

Dieetwensen? Bespreek dit voordat je jouw ticket boekt. Het is niet altijd mogelijk hier rekening mee te houden! 

Voordat je weer naar huis gaat heb je niet alleen een gezellige dag gehad, maar ook nieuwe contacten opgedaan én krijg je natuurlijk nog een leuke giftbag mee naar huis. Er zullen gedurende de dag foto’s gemaakt worden door Mevrouw Wiebelkont, je gaat er automatisch mee akkoord dat deze worden ingezet op sociale media en reclamedoeleinden. Uiteraard ben je zelf ook vrij om hier over te delen, al snappen we dat je die telefoon lekker links laat liggen deze dag.

Kom jij ook even opladen, netwerken en inspiratie opdoen op een unieke locatie? Meld je dan nu hieronder aan!

Er is ruimte voor 15 deelnemers om aan te sluiten per editie, wacht dus niet te lang!
Aanmelden kan door een ticket aan te schaffen hieronder.

Praktisch 

Locatie
De Horses & High Tea vindt plaats op diverse locaties. Defitienieve adres volgt na aanschaf ticket. Hier vind je ook paarkeermogelijkheden.

Datum & Tijd
De Horses & High tea duurt van 11:00 – 15:00. Om 11:15 verwachten we iedereen aan tafel.
Zie data op het juiste ticket per editie.

 

Proef de sfeer!

Even een moment voor jezelf

Netwerken met gelijkgestemden