Gezinsfotografie

Of je nu zwanger bent, net een baby hebt gekregen of je inmiddels gezegend bent met een peuterpubertijd of een tienerpubertijd: je wil geen enkel moment missen, toch?! Laten we die momenten dan gauw vastleggen om ze daarna voor altijd te kunnen koesteren.

Werkwijze
Tijdens deze gezellige reportage staat jullie gezin centraal. Ik leg jullie vast zoals jullie zelf zijn en we gaan voor pure en spontane emoties. Dat wil niet zeggen dat ik jullie aan je lot overlaat hoor, met behulp van kleine opdrachtjes toveren we die lach op jullie gezicht en uiteraard stuur ik aan waar nodig. Met het gezin kunnen we lekker op pad gaan voor een fijne wandeling in het bos of over de heide en met een pasgeboren kleintje in je armen blijven we veilig en vertrouwd thuis. Tijdens een newbornreportage is er voldoende tijd om te voeden of luiers te verschonen en gaan we mee in de flow van jullie kindje.

Wil je alvast wat voorbeelden zien, de tarieven bekijken of liever meteen boeken? Boeken doe je door hieronder contact op te nemen met mij!