Het Wiebelpaard

Jouw favoriete Influencer duo in paardenland!

Het Wiebelpaard staat voor samenwerken met jouw paard op een liefdevolle en paardvriendelijke manier waarin het welzijn voorop staat.

Toen Luus twee jaar geleden in mijn leven kwam was ik nog extreem bang voor paarden. Ik ben het levende bewijs dat je alles kunt overwinnen als je maar samenwerkt. Sindsdien heb ik mij verdiept in meerdere trainingstechnieken en wat steeds terug naar boven komt hierin is respect voor elkaars taal gepaard met duidelijkheid. Dat is dan ook wat ik iedere paardeneigenaar wil meegeven.

Als beginnend RuiterCoach aan de Gelukkige Ruiter Academie kan ik jullie nog beter van dienst zijn en kan ik jullie gaan cheerleaden naar een fijnere toekomst. Weg met angst, stress en onzekerheden. Terug naar vertrouwen, samenwerken en genieten!

Naast dit biedt het Wiebelpaard ook een leuk assortiment aan met producten die het leven van jouw paard net een beetje leuker maken. Plezier en welzijn voorop! Denk aan de flexivoerbal en de HappyHorseBox! Deze vind je allemaal terug in de Webshop!

Natuurlijk kun je Het Wiebelpaard volgen op socialmedia voor een dagelijkse dosis tips, inspiratie en een boel humor met mijn stippenkontje Luus en grote reus Unique!

Interesse in een van mijn diensten of producten of wil je Het Wiebelpaard inzetten als influencercampagne? Superleuk! Stuur een mail naar: contact@mevrouwwiebelkont.nl

Liefs,
Melanie.