Gastblog Roxanne: binnenkijken bij @wonenmetluna

27 apr 2019

Hallo daar!

Melanie heeft mij gevraagd om een binnenkijker voor jullie te bloggen, spannend want dit is voor mij m’n eerste keer .. dus *trommelgeroffel* here it is:
de binnenkijker!

Stijl
Onze stijl kun je denk ik het beste omschrijven als beachy-boho. Ik ben gek op de ‘kleur’ wit (ja mensen wit is óók een kleur) en natuurlijke tinten. Belangrijk vind ik dat er rust heerst in huis en door veel lichte kleuren toe te passen vind ik dat best goed gelukt.
We hebben geprobeerd dit in het hele huis door te voeren, van beneden tot boven maar ook buiten is onze stijl goed terug te zien.

DIY
Een aantal items hier in huis hebben wij zelf gemaakt, het mooiste voorbeeld van een diy project is onze eettafel. Gemaakt door manlief (Bart is nogal een handig knaapje), maar ook een bankje voor in de tuin, de houten lambrisering in de hal en het daybed op onze slaapkamer zijn allemaal handmade.

Girls dream
Toen we dit huis kochten zaten er vier officiële slaapkamers in (een vijfde optioneel) aangezien wij niet verwachten een gezin te stichten met 324 kinderen was de keus al snel gemaakt om in ieder geval één van de slaapkamers op te offeren voor een jawel, walk-in-closet!
Mijn meisjesdroom kwam uit.
Zoals ik al zei is Bart een handige man (interieurbouwer van beroep) heel fijn want op deze manier kunnen wij (oké vooral hij) veel zelf. We hebben gekozen voor een kastenwand met in het midden ruimte voor decoratie. De marmermuur en de gouden accenten geven het een luxe touch. Aan de andere kant staat mijn make-up tafel mét visagie lampen. Als een kind zo blij met deze kamer.

Favorite spot
Het favoriete plekje in huis vind ik lastig, want eigenlijk zijn dit er meerdere. Ik ben gek op onze palletbank/daybed op onze slaapkamer die je voor een prikkie zelf kunt maken en stijlen, hier hebben we met onze zelfgemaakte spiegel een Oosters sfeertje proberen neer te zetten. Heerlijk om een boek op te lezen of lekker door Instagram te scrollen. Ook de heerlijke grote plof bank in de woonkamer is een van mijn favoriete plekken. Hier raak ik nooit op uitgekeken, ik kan er eindeloos variëren met kussens maar vooral heerlijk op uitrusten.

Statement
Ik houd van mooie (het liefst grote) statements in het interieur, het statement dat wij in ons interieur hebben toegepast is bijvoorbeeld onze IXXI. We zijn in het bezit van twee van deze prachtige wanddecoraties. Op die manier kunnen we lekker afwisselen. Is het geen beauty?

To do
Op ons to do lijstje (of eigenlijk meer het wensenlijstje) staat nog een nieuwe keuken en/of badkamer. Deze zijn er ingezet door de vorige bewoners en mogen wat ons betreft nog wel een make-over krijgen.

Hopelijk vonden jullie het leuk om eens bij ons binnen te kijken, laat je me weten wat je er van vond?

Liefs,
Roxanne (@wonenmetluna)