Interieur – Kleur in huis

19 sep 2018

Bijna 3 jaar geleden kregen wij ons eerste huisje. Van de slaapkamer bij mijn moeder thuis hadden we ineens meerdere ruimtes helemaal voor onszelf en alles moest ingericht worden. We begonnen letterlijk met een appel en een ei.

In het allereerste begin hebben we veel gekregen of verzameld via Marktplaats of kringlopen. Ik was heel blij dat ik vaak meeging naar de bingo destijds, zo had ik toch al het een en ander aan huisraad verzameld, maar of het echt een geheel was? Nee. Totaal niet eigenlijk. Verschillende stylen hebben ons huis dan ook gepasseerd.

Een lekkere ruime hoekbank leek ons een goed idee. Gecombineerd met het landelijke ‘Riviera Maison’ thema en veel wit met bruin werd het steeds meer echt ons huis. Heel jammer alleen dat we niet een echt landelijk huis bezaten, maar gewoon een rijtjeswoning. De inrichting die we opnieuw bij elkaar hadden geschooierd was eigenlijk veel te groot. Opzoek naar iets wat meer bij ons paste, iets waar voornamelijk ik rustiger van werd i.p.v. die volle drukke bende in huis. Werd het meer industrieel dan? Was dat het? Nee, ook niet echt..

Steeds meer kwam ik leuke interieuraccounts tegen op Instagram. De liefde voor interieur is zeker weten daardoor heel sterk gegroeid. Ik kwam erachter wat er allemaal mogelijk was. Dat er een heleboel verschillende stylen waren en vooral dat ik eigenlijk geen vaste style in huis wilde hebben. Dat gaat namelijk veel te snel vervelen bij een iemand zoals ik. Waar ik ook achter kwam is dat er zoveel lieve (voornamelijk) vrouwen zijn in die ‘community’ van interieur. Iedereen weer met een eigen verhaal en een eigen draai aan de inrichting van een huis. Een enorme inspiratiebron!

In ons huis is eindelijk (sorry, liefje) alles stabiel qua inrichting. Ruimtelijk, pastelkleuren, wit en vrolijk. Gecombineerd met hout, wat plantjes en dingen waar ik vrolijk van word!

 

 

Heb jij een style in huis of een favoriete interieurwinkel die je graag bezoekt?
Laat het weten onder mijn laatste post op Instagram  en laten we elkaar nog meer inspireren!

Liefs,
Melanie – Mevrouw Wiebelkont.