Kerst met pastelkleuren: ons kersthuis 2019

06 dec 2019

It’s the most wonderful time.. ja, graag gedaan. Die krijg je nu niet meer uit je hoofd hé haha. Zoals jullie wellicht nog weten veranderde ik vorig jaar rigoureus onze kerstboom. Na 2 uur bezig te zijn geweest met alles op de juiste plek hangen, besloot ik drie dagen later alles er weer uit te halen.
De kleuren en de vibe paste niet meer bij ons huis.

Eerst was ons huis veel landelijk ingericht, ik schreef al eens een blog over alle veranderingen die hier in huis hebben plaatsgevonden. De pastelkleuren zijn niet meer weg te denken uit ons huis en dus vond ik het ook niet meer gepast om een kerstboom vol glitters, goud en knalroze in huis te hebben. Ik kocht dus gewoon een compleet nieuwe set ballen en ben opnieuw begonnen. Blauw en ijzig werd het.

Dit jaar heb ik er dan echt een pastelboom van gemaakt. Iets minder ijzig en meer groen en roze. Gelukkig kon ik hiervoor toch nog wat oude roze ornamenten uit de dozen op zolder toveren, anders werd het wel een heel duur geintje. Ik spoot de boom ook nog in met spuitsneeuw na een tip van Thess van LoveAndLifestyleBlog en dat maakte de boom nog zoveel mooier.

De meeste ornamenten komen van de Intratuin en de Action en zijn helemaal niet zo duur. Ieder jaar ga ik weer een paar toffe ornamenten toevoegen, uiteraard vanuit de SALE haha!

Kijken jullie mee?

Oké 1 rode auto, omdat ik altijd zo blij word van het liedje “driving home for Christmas”
Klein, groot en bijzonder. Hier zie je ook goed de spuitsneeuw!
Dit is een van de oudere ornamenten, maar paste er goed bij. Veel te leuk om niet in de boom te hangen, toch?
Omdat Kerst mij altijd aan sprookjes doet denken kon deze koets niet ontbreken!
Last, but DEFINITELY not least: de sleurhut. Omdat wij dit jaar ons eerste eigen mini sleurhutje hebben gekocht die we helemaal gaan restylen en opknappen!

Staat bij jullie de boom al? Ik zou het leuk vinden als je dit laat weten in de reacties onder deze blog of onder mijn laatste post op Instagram!

Liefs,
Mel!