Horses & High tea

Zoals ik jullie weten ben ik drie weken geleden begonnen met een kleine make over van de tuin.  HIER konden jullie zien hoe de tuin er eerst uitzag. Het doel is om behoorlijk wat hysterische kleuren aan de tuin toe te voegen en ik moet zeggen dat het aardig de goede kant opgaat.

De afgelopen tijd struin ik (nog) vaker door de kringlopen, want ik ben bezig met een schutting vol sfeerlichtjes van glas en ben daar niet van plan veel geld aan uit te geven ;-). Ook vind ik ineens de leukste decoraties die ik dan weer op een andere plek in de tuin ga laten terugkomen. Zo vond ik een sombrero met allerlei vrolijke kleurtjes en een kandelaar welke ik in het knalroze ga spuiten.

Sommige dingen die koop ik wel nieuw, maar dat probeer ik alsnog budgetvriendelijk te houden. Zoals de bloemenslinger die ik op het konijnenhuis (huis klinkt leuker dan hok!) heb bevestigd. Deze komen van Ome Alie en kostten nog geen €2,-
Over de konijnen gesproken. Die terrorbitches hebben onze dure loungeset kapot gevreten. Dat ding was nog geen jaar oud en daar hebben we vorig jaar bij de Hornbach ruim €900,- van ons vakantiegeld aan uitgegeven. FUCK MY LIFE! Ze hebben een heel gat geknaagd in de onderkant en een stuk aan de bovenkant. Eerst dacht ik nog: “ach tsja, nu hebben ze een holletje.. als ze maar niet verder gaan” totdat ik een dag later dus nog meer stukjes kon opvegen, omdat ze het gat 2x zo groot hadden gemaakt.

De loungeset staat nu even in het achterste gedeelte, welke wij thank god inmiddels hadden opgeruimd. We gaan een steigerhouten ombouw maken voor de onderkant en deze krijgt dan uiteraard ook een knal kleurtje. Of hebben jullie wellicht een ander goed idee? Het bracht mij ook op het idee om ervoor te zorgen dat de konijnen wat meer uitdaging krijgen in de tuin. Zo heb ik nu een rol van wilgentakken opgehangen en daar stoppen we steeds hooi of stro in en hebben zij hun eigen zandbak gekregen. Het zijn net kinderen!

Nou goed, kijk hieronder zelf maar even naar een update in foto’s tot nu toe. Ik moet mijzelf trouwens aanleren om vaker tussendoor foto’s te maken, want nu heb ik even mijn telefoonfoto’s uit de Insta Stories gepikt. Dat krijg je met mij als ik eenmaal enthousiast bezig ben, dan denk ik niet meer zo goed na haha.

Vind je het leuk om onze tuin make over te volgen? Ik heb een hightlight aangemaakt op mijn Instagram en deel geregeld nieuwe updates in mijn stories (@mevrouwwiebelkont)

      

Dat was hem weer voor nu. Op naar nog meer leuke ideeën uitwerken voor onze vrolijke en kleurrijke tuin make over. De plantjes komen later. Wat zie jij graag in een vrolijke tuin terug? 

Liefs,
Mel!