Picknick met paarden

Inspirerend

Ik neem je mee en inspireer je op onze mooie locatie vol mogelijkheden.

Verbindend

In verbinding met de natuur zorgen we ervoor dat mens en dier zich hier thuis voelt.

Duurzaam

Op onze locatie staat duurzaamheid centraal. We werken veel met hergebruik en duurzame oplossingen.

Picknick met paarden

Kom jij gezellig langs op onze locatie om je te laten onderdompelen in inspiratie voor jouw paardvriendelijke huisvesting? Ik heet je van harte welkom en heb er zin in je te inspireren. Met mijn creatieve kijk op het (paarden)leven wil ik je laten zien dat er altijd mogelijkheden zijn om het leven van jouw paard te verrijken. Op onze locatie, ook wel Knollywood genoemd, werken we graag samen met de natuur. Onze plek is niet alleen het thuis van onze paarden, maar ook van de poes, de eenden, de kippen, vele vogeltjes, egels, insecten en amfibiën. Ieder dier is hier welkom en de mens net zo goed. We werken graag zo duurzaam mogelijk. Fundamentele, lange termijn oplossingen, maar ook creatief met hergebruik van materialen. Ik wil je er graag nog veel meer over vertellen, maar het is des te leuker als ik dat kan doen tijdens een rondleiding. 

Programma
Graag vertel ik je over wie ik ben en waar onze paarden wonen. Na een rondleiding (in een groep van maximaal 25 personen) over de locatie ploffen we gezellig neer op kleedjes en genieten we van een vegetarische picknick met onder andere streekproducten. Uiteraard heb je de mogelijkheid om tussendoor vragen te stellen en gezellig te kletsen met gelijkgestemde paardenliefhebbers.

Praktisch
Datum en tijd
15 juni 2024
12:30 tot 15:00 
Locatie Schoonhoven
Je ontvangt de routeomschrijving en parkeeraanwijzing na aanschaf van jouw ticket in je mailbox. Deze wordt twee weken voor de picknick aan je verzonden.
Kosten: €27,50 

Kun je er niet bij zijn of kom je liever met een kleiner groepje mensen? Neem dan contact op voor de mogelijkheden tijdens een privé rondleiding. 

 

Picknick met paarden

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)