Jouw paard, jouw allerbeste vriend! Ik weet er inmiddels alles van met mijn eigen Luus. Als er iemand bij mij aan de muur mag hangen dan is zij het wel met haar prachtige stippen! Benieuwd wat ik voor jullie kan betekenen?

Werkwijze
Van te voren stemmen we een geschikte locatie af. Dit kan zijn in een mooi bos of op het strand, bijvoorbeeld. We bespreken de soort fotografie die gewenst is en wat jouw verwachtingen en/of wensen zijn. Op de afgesproken tijd dien je klaar te staan met jouw paard zodat we meteen aan de slag kunnen. Tijdens de shoot maak ik gebruik van geluidjes om de oren mooi naar voren te krijgen. Eenmaal thuis laad ik de foto’s op de laptop en kan het bewerken beginnen! Kies je voor een pakket waarbij niet alle foto’s inbegrepen zitten? Dan kun je zelf een keuze maken uit een online galerij.

Mogelijkheden
In de paardenfotografie heb je veel keuze uit wat je gefotografeerd wilt hebben. Denk hier van te voren goed over na. Je kunt kiezen voor:
– Portretfoto’s
Foto’s van het hoofd en de hals en eventueel in stand. Hier mag jij uiteraard ook samen met je paard op de foto!
– Actiefoto’s
Foto’s van het losgooien van jouw paard waarbij we de gangen vastleggen, ook erg leuk om jonge veulens mee vast te leggen!
– Blackfoto’s
Foto’s van jouw paard met een donkere achtergrond. Hier hebben we een ruime stalopening of schuur nodig met een donkere achtergrond. De foto wordt nabewerkt zodat de achtergrond écht zwart is.
– Onder het zadel/wedstrijd
Foto’s van jou en je paard ‘in de ring’ waarbij we jullie samenwerkingen vastleggen. De gangen worden links en rechtsom vastgelegd en ook springfoto’s zijn mogelijk!

Locaties
Twijfel je of jouw rijbak of stal geschikt is? Neem dan even contact op dan kijk ik met jullie mee. Mijn voorkeur heeft altijd een mooie natuur op de achtergrond. Bij de fotoshoot zit standaard 1 locatie inbegrepen.