Paardenfotografie

Jouw paard, jouw allerbeste vriend! Ik weet er inmiddels alles van met mijn eigen Luus. Als er iemand bij mij aan de muur mag hangen dan is zij het wel met haar prachtige stippen! Benieuwd wat ik voor jullie kan betekenen?

 

 Wat kun je verwachten?

Vooraf bespreken we al jouw wensen en ideeën. Ben je er nog niet over uit wat je precies wilt? Dan help ik je graag. Samen kiezen we een fijne locatie. Dit mag (lekker vertrouwd) op stal zijn of je laadt jouw paard in de trailer en we gaan naar een andere locatie toe. Dit kan zijn in een mooi bos of op het strand, bijvoorbeeld. Geen zorgen als je nog nooit voor de camera hebt gestaan. We maken er een gezellige dag van en ik help je op je gemak te stellen!

Tijdens

Op de afgesproken tijd en locatie dien je klaar te staan met jouw paard zodat we meteen aan de slag kunnen. Tijdens de shoot maak ik gebruik van geluidjes om de oren mooi naar voren te krijgen of gebruiken we andere vriendelijke manieren om dit voor elkaar te krijgen. De verbinding tussen jullie staat centraal, dus er mag ook een hoop geknuffeld worden! Maak je geen zorgen over de tijd, want er is geen tijdsdruk. 

En dan?

Eenmaal thuis laad ik de foto’s in op de laptop en kan het bewerken beginnen! Ik maak een ruime voorselectie waarvan ik de foto’s al deels bewerk. Binnen twee weken ontvang je een linkje naar je eigen persoonlijke galerij. Hierin kun je zelf jouw favorieten kiezen. Eenmaal gekozen kun je de foto’s binnen twee weken in je mailbox verwachten! Ik zal deze met heel veel liefde en plezier nabewerken. Je krijgt de foto’s in webformaat met logo (ideaal voor alle social’s) en op hoge resolutie zonder logo. De afdrukken krijg je thuisgestuurd! Omdat ik weet dat kiezen erg lastig is kun je uiteraard ook extra foto’s bijbestellen. Deze foto’s zijn €10,- per bestand. 

Locaties

Twijfel je of jouw rijbak of stal geschikt is? Neem dan even contact op dan kijk ik met jullie mee. Mijn voorkeur heeft altijd een mooie natuur op de achtergrond. Bij de fotoshoot zit standaard 1 locatie inbegrepen.

Mooie herrineringen vastleggen?

Neem contact op via onderstaand formulier.

11 + 8 =