stockfoto’s

Een galerij gevuld voor hippische ondernemers die welzijn op één hebben staan

Help, je hebt een foto nodig!

Jij wil jouw sociale media en website verrijken met prachtige foto’s die het welzijn van paarden benadrukken? Je zoekt een foto als blog omslag of hebt gewoon echt even wat te vertellen over paardenmest of stress signalen bij een paard? Dan is deze exclusieve stockfotogalerij precies wat je nodig hebt!

Met meer dan 50 veelzijdige foto’s, die gedurende het jaar worden aangevuld, heb je altijd toegang tot het juiste beeldmateriaal met het juiste welzijnskeurmerk. Een impressie van de foto’s die inbegrepen zitten: paardenneusjes, sfeerbeelden uit diverse leefomgevingen, verschillende ondergronden, bloemen, grassen, hoeven, oren en een divers aanbod aan paardenrassen.

Als je zoekt op internet wordt je bestookt met foto’s van paarden die veel ongemak laten zien. Foto’s die niet passen bij jouw visie. Een andere reden om te kiezen voor deze exclusieve paardvriendelijke stockfoto’s is wetende dat alleen een geselecteerde groep mensen toegang heeft tot deze foto’s. De kans dat anderen dezelfde foto delen is dus erg klein. 

Nog niet toe aan een volledige fotoshoot voor jouw eigen bedrijf, maar wel toe aan goed beeldmateriaal die aansluit bij jouw kernwaarden en je meer zichtbaarheid gaat opleveren? Krijg vandaag nog toegang tot de Paardvriendelijke Stockfotogalerij!

Wat krijg je?

  • Toegang tot meer dan 50 exclusieve paardenfoto’s, aangevuld gedurende het jaar.
  • Geldig tot 31-12-2024.
  • Jaarlijks te verlengen.
  • Rechten om de foto’s te gebruiken op sociale media en op je eigen website. 
  • De kennis van een welzijnsgerichte fotograaf die weet waar jij naar op zoek bent!

Belangrijk

  • De foto’s mogen alleen worden gebruikt voor sociale media en op je eigen website. Ze zijn niet bedoeld voor drukwerk of andere reclamedoeleinden.

 

Veelgestelde vragen

Hoe vaak komen er nieuwe foto's bij?

Je kunt er vanuit gaan dat er maandelijks minimaal zo een 5 beelden bijkomen. 

Hoe verkrijg ik de foto's?

Je krijgt toegang tot een online omgeving en kunt de foto per stuk downloaden. We werken hiermee met een downlaod pincode. 

Ik ben opzoek naar een specifieke foto, kun je mij helpen?

Ja, dit kan ik absoluut. Als jouw foto er niet tussenstaat en het gaat je écht om specifieke foto’s van een onderwerp dan kan ik extra stockfoto’s aanleveren. Soms komen we er samen achter dat je beter af bent met een eigen galerij, dan gaan we samen aan de slag. 

Hoe voorkom je dat collega's dezelfde foto's delen?

Ik kan goed in de gaten houden hoevaak een foto is gedownload. Als ik zie dat een foto vaak is gedownload, kan ik er voor kiezen deze offline te halen. 

Investering

Kies voor een éénmalige investering of een maandelijks gespreide betaling

Eenmalig
€125.-

Maandelijks
€12,95

Wil je alvast even kijken welke foto’s er beschikbaar zijn in de galerij? Dat kan. Klik op de knop hieronder en je kunt al even gluren door deze exclusieve paardvriendelijke stockfotogalerij!

Ga naar

Bedrijfsreportage

Fotoshoot Magical Memories

Agenda

Contact

contact@mevrouwwiebelkont.nl

06-34019218

Links
Follow
Copyright © 2024Mevrouw Wiebelkont