Horses & Hapjes 17 november

Ben jij erbij?

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Hét netwerk event voor paardenliefhebbers. Tijdens een Horses & High tea heb je alle tijd om te samen te komen met gelijkgestemden in de paardenwereld. De Horses & High tea vindt plaats op diverse locaties en daardoor is ieder evenement uniek. Daarnaast is er een speciale ondernemerseditie voor hippische professionals die samen willen groeien! 

De eerdere edities van de Horses & High Tea waren een groot succes en daarom heb ik besloten om dit evenement vaker plaats te laten vinden. Onderaan de pagina vindt je beschikbare data en tickets.

Voor de paardenmens
Iedere dag zet jij jezelf in om de beste paardeneigenaar of verzorger te zijn. Supplementje hier, hooibaaltje daar, een afspraak voor een behandelaar.. en wie zorgt er voor jou? Tijdens de Horses & High tea verbindt jij je met gelijkgestemden die het allerbeste willen voor hun paard. Kom kletsen, netwerken en inspiratie opdoen van en met elkaar. Deel tips en tricks voor het inrichten van een paradijsje, deel opgedane kennis en kom genieten van een momentje voor jezelf.

Voor hippische ondernemers
Of je nu bekapper , instructrice of masseur bent. Of je nu achter je laptop zit of juist de hele dag tussen de paarden loopt. Je bent hippisch ondernemer met een missie!
Jij zorgt niet alleen dat de paarden niets tekort komen, maar je houdt ook nog eens alle ballen hoog in je bedrijf. Administratie, planning, van hot naar her voor iedere klant. ‘s Avonds lig je uitgeblust op de bank.. als de paarden het maar goed hebben, toch? Of toch niet. Het is belangrijk dat je af en toe vrij neemt en kun je je werk toch niet helemaal loslaten? Kom dan samen met andere hippische ondernemers tijdens deze speciale editie van de Horses & High tea.

Kom relaxen en opladen tijdens de Horses & High Tea en geniet van een compleet verzorgde vegetarische High tea. Om te netwerken met andere ondernemers, gewoon even bij te komen, te praten over paardenwelzijn en hoe we met zijn alle de paardenwereld nog mooier kunnen maken.

Happy horse, happy me!

Voor wie?

» Voor echte paardenmensen die paardenwelzijn op één hebben staan
» Waarbij plezier maken en genieten met je paard altijd het doel is
» Jij doet niets liever dan kletsen met anderen over (jouw) paarden of je expertise
» Jij bent toe aan een momentje voor jezelf zodat je daarna weer helemaal opgeladen bent

Programma

Iedere editie en iedere locatie biedt andere mogelijkheden. Daarom is geen enkele Horses & High Tea hetzelfde. We starten de dag met een kleine kennismaking met elkaar, sommigen van jullie zullen elkaar al kennen via online platformen of uit het bedrijfsleven, maar sommigen ook niet. Uiteraard gebeurd dit in Mevrouw Wiebelkont style en daarom is het belangrijk dat je iets meeneemt wat jouw verbind met jouw paardenverhaal.

Ondertussen wordt de compleet vegetarische high tea uitgeserveerd, natuurlijk samen met flinke potten thee of water met een smaakje. Iedere editie bevat een pakketje leuke opdrachten om met elkaar te kunnen verbinden.

Heb je een allergie laat dit dan ruim van te voren weten zodat de keuken daar rekening mee kan houden. Doe dit altijd in een aparte mail/app. Zonder reactie geen ontvangen bericht.

Voordat je weer naar huis gaat heb je niet alleen een gezellige dag gehad, maar ook nieuwe contacten opgedaan én krijg je natuurlijk nog een toffe giftbag mee naar huis. Er zullen gedurende de dag foto’s gemaakt worden door Mevrouw Wiebelkont, je gaat er automatisch mee akkoord dat deze worden ingezet op sociale media en reclamedoeleinden.

Kom jij ook even opladen, netwerken en inspiratie opdoen op een unieke locatie? Meld je dan nu hieronder aan!

Er is ruimte voor 15 deelnemers om aan te sluiten per editie, wacht dus niet te lang!
Aanmelden kan door een ticket aan te schaffen hieronder.

Praktisch

Locatie
De Horses & High Tea vindt plaats op diverse locaties. Defitienieve adres volgt na aanschaf ticket. 

Deze keer zijn we uitgenodigd op locatie bij Feline de Jonge. Feline geeft je een kijkje in haar paardenleven en leven als ondernemer. Dit doe zij onder andere met unieke content op Youtube, Instagram en in een eigen Podcast. Een inspirerende ondernemer die je tijdens deze editie meer zal vertellen over de kracht van sociale media voor je bedrijf!

Datum & Tijd
De Horses & High tea duurt van 11:00 – 15:00. Om 11:15 verwachten we iedereen aan tafel.
Zie data op het juiste ticket per editie.

Proef de sfeer!

Even een moment voor jezelf

Netwerken met gelijkgestemden