Horses & High tea


Hét
netwerk event voor Hippische ondernemers Tijdens een Horses & High tea heb je alle tijd om te samen te komen met gelijkgestemden in de paardenwereld. De Horses & High tea vindt plaats op diverse locaties en daardoor is ieder evenement uniek. Iedere editie is er een ander thema!

De eerdere edities van de Horses & High Tea waren een groot succes en de laatste van dit jaar gaat een extra speciale worden. De Christmas Special met een feestelijke onthulling! Onderaan de pagina vindt je beschikbare data en tickets.

Voor hippische ondernemers
Of je nu bekapper, instructrice of masseur bent. Of je nu achter je laptop zit of juist de hele dag tussen de paarden loopt. Je bent hippisch ondernemer met een missie!

Jij zorgt niet alleen dat de paarden niets tekort komen, maar je houdt ook nog eens alle ballen hoog in je bedrijf. Administratie, planning, van hot naar her voor iedere klant. ‘s Avonds lig je uitgeblust op de bank.. als de paarden het maar goed hebben, toch? Het is belangrijk dat jij binnen jouw bedrijf kunt blijven stralen. Jij bent de belangrijkste factor, dus denk je ook even aan jezelf? Kom samen met andere hippische ondernemers tijdens deze speciale editie van de Horses & High tea.

Kom relaxen en opladen tijdens de Horses & High Tea en geniet van een compleet verzorgde vegetarische High tea. Om te netwerken met andere ondernemers, gewoon even bij te komen, te praten over paardenwelzijn en hoe we met zijn alle de paardenwereld nog mooier kunnen maken. Iedere editie heeft een ander thema, zodat je ook altijd verdieping en groei kunt ervaren. We doen dit écht samen.

 

Happy horse, happy me! 

 

Voor wie?

 

» Voor echte paardenmensen die paardenwelzijn op één hebben staan
» Jij wil verbinden met gelijkgestemden 
» Jij doet niets liever dan kletsen met anderen over (jouw) paarden of je expertise
» Jij bent toe aan een momentje voor jezelf zodat je daarna weer helemaal opgeladen bent
» Jij bent een serieuze ondernemer met een missie in de paardenwereld

 

Programma

Iedere editie en iedere locatie biedt andere mogelijkheden. Daarom is geen enkele Horses & High Tea hetzelfde. We starten de dag met een kleine kennismaking met elkaar, sommigen van jullie zullen elkaar al kennen via online platformen of uit het bedrijfsleven, maar sommigen ook niet. Uiteraard gebeurd dit in Mevrouw Wiebelkont style en daarom is het belangrijk dat je iets meeneemt wat jouw verbind met jouw paardenverhaal.

Ondertussen wordt de compleet vegetarische high tea uitgeserveerd, natuurlijk samen met flinke potten thee of water met een smaakje. Iedere editie bevat een pakketje leuke opdrachten om met elkaar te kunnen verbinden en een uniek programma. 

Dieetwensen? Bespreek dit voordat je jouw ticket boekt. Het is niet altijd mogelijk hier rekening mee te houden!

Voordat je weer naar huis gaat heb je niet alleen een gezellige dag gehad, maar ook nieuwe contacten opgedaan én krijg je natuurlijk nog een toffe giftbag mee naar huis. Er zullen gedurende de dag foto’s gemaakt worden door Mevrouw Wiebelkont of Lara Davids, je gaat er automatisch mee akkoord dat deze worden ingezet op sociale media en reclamedoeleinden.

Kom jij ook even opladen, netwerken en inspiratie opdoen op een unieke locatie? Meld je dan nu hieronder aan!

Er is ruimte voor 15 deelnemers om aan te sluiten per editie, wacht dus niet te lang!
Aanmelden kan door een ticket aan te schaffen hieronder.

Praktisch

Locatie
De Horses & High Tea vindt plaats op diverse locaties. Defitienieve adres volgt na aanschaf ticket. 

Datum & Tijd
De Horses & High tea duurt van 11:00 – 15:00. Om 11:15 verwachten we iedereen aan tafel.
Zie data op het juiste ticket per editie.

Proef de sfeer!

Even een moment voor jezelf

Netwerken met gelijkgestemden