Horses & High Tea

27 aug 2021

Paardenliefhebbers opgelet! Kom samen met gelijkgestemden tijdens de Horses & High Tea voor echte paardenmensen.
De eerste editie was een GROOT succes. Deelnemers gingen niet alleen naar huis met een goede goodiebag, maar ook nieuwe contacten, nieuwe inzichten en vooral veel dankbaarheid.

We houden veel van onze paarden en iedere dag zorgen we ervoor dat ze niets tekort komen. Dat er een overvloed is aan liefde, aandacht en andere basisbehoeften. We zorgen voor ze met heel ons hart. En wie zorgt er voor jou? Kom samen met gelijkgestemden tijdens de Horses & High Tea en geniet van een moment voor jezelf! Het is oké om even aan jezelf te denken. JIJ mag er zijn, want: een happy you is een happy horse!

Happy horse is happy you!

Voor wie?

–> Voor alle paardeneigenaren of verzorgers die het allerbeste willen voor hun paard
–> Waarbij welzijn, samenwerken en plezier op nummer één staat
–> Jij doet niets liever dan kletsen met anderen over paarden

Programma


We starten de middag met een kleine kennismaking met elkaar, sommigen van jullie zullen elkaar al kennen via online platformen, maar sommigen ook niet. De verse thee wordt geschonken en dan is het tijd om lekker te kletsen en te eten. Geniet van een afwisselende en volledig Vegan high tea.

Heb je een allergie laat dit dan ruim van te voren weten zodat de keuken daar rekening mee kan houden.

Voordat je gaat heb je niet alleen een gezellige ochtend gehad, maar ook nieuwe contacten opgedaan én krijg je natuurlijk nog een goed gevulde goodiebag mee naar huis voor jou en je paard. Kom jij ook even opladen tussen paardenliefhebbers op een unieke locatie? Meld je dan nú nog aan.

Er is ruimte voor 15 personen om aan te sluiten, wacht dus niet te lang!
Aanmelden kan door een ticket aan te schaffen hieronder. De keuze is uit een SILVER of een GOLD ticket. Het GOLD ticket geeft je recht op een extra groot goodiepakket om jezelf eens goed te vewennen! <3
Deelname is definitief na betaling!

Praktisch

Locatie
De Horses & High tea vindt plaats in het Cultuurstation in Schoonhoven.
Adres: Stationsplein 1, Schoonhoven.

Datum & Tijd
Zondag 7 november
12:30-16:00

Investering
€32,50 / €50,-