Picknicken met Paarden – 23 april

27 aug 2021

Paardenliefhebbers opgelet, we hebben een datum voor een nieuwe Horses & High Tea.. met een kleine naamswijziging: Picknicken met Paarden! Kom samen met gelijkgestemden tijdens de Picknicken met Paarden voor echte paardenmensen.
De eerdere edities waren een GROOT succes. Deelnemers gingen niet alleen naar huis met een goed gevulde goodiebag, maar ook met nieuwe contacten, nieuwe inzichten en vooral veel dankbaarheid voor de lieve dieren in ons leven.

We houden veel van onze paarden en iedere dag zorgen we ervoor dat ze niets tekort komen. Dat er een overvloed is aan liefde, aandacht en andere basisbehoeften. We zorgen voor ze met heel ons hart. En wie zorgt er voor ons.. wie zorgt er voor JOU? Kom samen met gelijkgestemden tijdens de Picknicken met Paarden en geniet van een moment voor jezelf! Het is oké om even aan jezelf te denken. JIJ mag er zijn, want: een happy you is een happy horse en je kan niet voor een ander zorgen als je niet voor jezelf zorgt.

Happy horse is happy you!

Voor wie?

–> Voor alle paardeneigenaren of verzorgers die het allerbeste willen voor hun paard
–> Waarbij welzijn, samenwerken en plezier op nummer één staat
–> Jij doet niets liever dan kletsen met anderen over paarden
–> Jij bent toe aan een momentje voor jezelf

horses and hightea - picknicken met paarden
Zij gingen je al voor!

Programma


We starten de middag met een kleine kennismaking met elkaar, sommigen van jullie zullen elkaar al kennen via online platformen, maar sommigen ook niet. De verse thee wordt geschonken en dan is het tijd om lekker te kletsen en te eten. Geniet van een afwisselende en volledig Vegan picknick.

Heb je een allergie laat dit dan ruim van te voren weten zodat de keuken daar rekening mee kan houden.

Voordat je gaat heb je niet alleen een gezellige dag gehad, maar ook nieuwe contacten opgedaan én krijg je natuurlijk nog een goed gevulde goodiebag mee naar huis voor jou en je paard. Kom jij ook even opladen tussen paardenliefhebbers op een unieke locatie? Meld je dan nú nog aan.

Uiteraard neem ik onze Wiebelshop op Wielen mee en is er een mogelijkheid tot shoppen van diverse verrijking, laat je inspireren op ons plekje!

Er is ruimte voor 10 personen om aan te sluiten, wacht dus niet te lang!
Aanmelden kan door een ticket aan te schaffen hieronder. De keuze is uit een SILVER of een GOLD ticket. Het GOLD ticket geeft je recht op een extra groot goodiepakket om jezelf eens goed te vewennen!
Deelname is definitief na betaling!

Praktisch

Locatie
De Picknick met Paarden vindt plaats in ons paardenparadijs in wording. Met goed weer, zitten we buiten bij de paarden, met slechter weer zitten we in onze hooischuur. Houd rekening met geschikte kleding.
Adres: Lexmond (deelnemers krijgen het adres per mail, let op de spambox).

Datum & Tijd
Zaterdag 23 april
12:00 – 14:00

Investering
€32,50 Silver / €50,- Gold.