Toekomstplannen voor Mevrouw Wiebelkont & Het Wiebelpaard

06 aug 2021

Wist je dat ik met Mevrouw Wiebelkont ooit begon met bloggen? Een aardig woordje wegtikken kan ik wel en met die vrolijke nooit in mijn verhalen bleek al gauw dat anderen dat ook tof vonden om te lezen. Ik schreef over interieur, kringloopgeluk, dagelijkse dingen in ons leven, vakantieplekjes en later ook stukjes over Luus. Daar kwam natuurlijk ook het fotograferen bij en zo maakte ik mijn eigen content voor de website.

juffrouw saartje
Een van de foto’s die ik gebruikte voor een blogartikel over mijn favoriete winkel in Gouda

Momenteel is het de eerste dag van mijn vakantie en wat was ik daar aan toe zeg. Een jaar geleden zag het leven er nog heel anders uit voor mij. Nooit gedacht dat ik zo op zou gaan in het hebben van een eigen business in de paardensector. Een gedreven ondernemer die alleen maar grote stappen aan het maken is. Ik heb zo genoten van alles wat heeft plaats mogen vinden het afgelopen jaar (of eerder half jaar met de webshop). Ik heb leuke mensen ontmoet, mijn winkel zien groeien, we zijn op fantastische plekken geweest en onze verkoopdagen zijn ook een hit! Daar ben ik heel dankbaar voor en toch merk ik dat ik nu vooral moe ben. En dat mag, want het is vakantie en tijd om alles op een rijtje te zetten.

Ik ben moe van het kiezen, van knopen doorhakken, van niet weten welke richting we precies opgaan en er toch de volste vertrouwen in hebben. Moe van 24/7 aan staan (I know, zelf veroorzaakt). Het is nog gekker te bedenken dat ik na deze vakantie echt fulltime ondernemer ben en volledig voor mijzelf werk en dat maakt dat ik na aan het denken ben over de toekomst.

Samen met mijn liefste vriendin Mel, ons eerste grote event: Equiday 2021!

Ik weet misschien nooit zo goed wat ik wel wil, maar ik weet wel altijd heel goed wat ik niet wil. Wat ik niet wil? Verantwoording afdragen voor keuzes die ik maak, gestuurd worden door derden, geen vrijheid hebben in keuzes.. en zo kan ik doorgaan. Stiekem weet ik dus ook echt wel wat ik dus wél wil. Soms mis ik het leven voordat alles draaide om de paarden. Niet dat ik ze weg kan denken, maar meer het altijd rekening houden met.. Zoals jullie weten hebben we er nu twee (en een half) en ik verlang naar een eigen plek voor hen en ons samen. Het liefst natuurlijk lekker aan huis. Een plek waar we tot rust kunnen komen, eigen tijd in kunnen plannen en vooral niet afhankelijk zijn.. we zijn nou eenmaal het type dat lekker zelf alles regelt. Go with the flow!

Ergens mis ik het typen van dit soort verhalen ook. De hersensoep (thanks, Rianne.. die blijft lekker hangen) in mijn brein loslaten om tot de meest uiteenlopende artikelen te komen. Die afwisseling, daar ga ik weer mee aan de slag, want buiten dat ik een liefdevolle paardenmoeder ben.. ben ik ook nog gewoon Mel. Mijn toekomstplan ligt niet vast. Ik leef op gevoel en met het ritme van de keuzes in mijn hart mee. De shop mag nog verder groeien en we gaan hard werken aan de caravan om daar lekker mee op pad te kunnen om bij jullie op locatie te komen. Daarnaast zal Mevrouw Wiebelkont zich meer gaan onderscheiden van Het Wiebelpaard. Met Mevrouw Wiebelkont focussen we op JOUW leven en geluk en met het Wiebelpaard om.. nouja, je raad het al: die van jouw paard!

Ik kan niet wachten op wat de toekomst ons nog allemaal gaat brengen, maar nu eerst VAKANTIE! Twee weken lang niets moeten en alles mogen.. Genieten van het samen zijn met onze dieren en bovenal weer even tijd voor elkaar. Wat is voor jou ultiem genieten?