Pippi’s Wiebelshop

Deze pagina is speciaal opgericht voor alle dieren die wonen bij Pippi’s opvang op Curaçao. Eens per maand is er een live veiling te volgen via onze Instagrampagina en alles wat daaruit overblijft zal hier te vinden zijn. Spullen zijn nieuw of tweedehands en gedoneerd door net zulke dierenliefhebbers als jou! 
Producten op deze pagina mogen niet worden geruild of geretourneerd. Alle opbrengst gaat naar Pippi’s opvang Curaçao! 

Onze inzet - jouw bijdrage!

Een online veiling waarmee we maar liefst €800,- binnen sleepte voor Pippis’s.. daar begon het allemaal mee. Vanuit daar zijn er fantastische nieuwe ideeën ontstaan en hebben we de handen in een geslagen. Dat kunnen we natuurlijk niet zonder jullie!

Spullen doneren – Heb jij nog bruikbare paardenspullen die je graag wilt doneren? Daar zijn wij heel blij mee. Spullen dienen in goede staat en schoon aangeleverd te worden. Denk er ook aan dat wij de paardvriendelijke paardenvisie uitdragen. Denk hieraan wanneer je spullen wilt doneren.

Doneren als bedrijf – Heb jij een tof bedrijf in de paardenbranche en denk jij met jouw aanbod bij ons te passen? Geregeld verloten we ook een product of dienst van andere ondernemers.

Pippi’s spaarpot – Haal een spaarpot bij ons op voor op jouw rijvereniging of voor jouw praktijk. Bedenk bijvoorbeeld een leuke actie dat er per les een X bedrag in het Pippi’s spaarpotje komt. Eens per maand halen we de potten weer op en gaan ze naar de volgende!
Bijdragen aan een van onze acties? Neem contact met ons op voor een afspraak of het adres.

pippis opvang curacao

Help ons dieren helpen!

Ieder dier bij Pippi’s opvang heeft een verhaal. Gedumpt, mishandeld of verwaarloosd. Help ons mee al deze dieren een waardig leven te geven. Een leven dat ze verdienen! Wordt donateur, Baasje op Afstand of doe een éénmalige donatie via onze shop. Dankjewel!