GIVE AWAY: een letterarmbandje naar keuze!

25 nov 2018

Al enige tijd ben ik actief op Instagram. Zowel persoonlijk als met mijn interieuraccount, die ik later heb omgedoopt tot interieur & blog pagina. Door Instagram heb ik inmiddels hele leuke contacten opgedaan en kan ik geregeld leuke samenwerkingen op de blog doen.

Zo kwam ik ook in contact met Jill van @wonenbyJill. Ik ben haar in eerste instantie gaan volgen door haar superleuke inpak skills. Ik zocht wat inspiratie voor de swaps waaraan ik meedeed en ben toen rond gaan speuren. Jill pakt alle cadeaus weer op een andere manier in en elk cadeautje is letterlijk een feestje om uit te pakken.

Via haar heb ik ook fijne kortingscodes gescoord voor verschillende webshops in stationary. Sinds kort heeft Jill er een nieuwe hobby bij. Zij maakt enorm leuke letterarmbandjes! Je kunt zelf kiezen welk kleur touwtje je wilt en welke naam of andere tekst je armbandje krijgt. Daarbij hangt ze er ook nog een mooie zilveren letterbedel aan.

 

 

 

 

 

Nu de Sint in het land is en het bijna “the most wonderfull time of the year” is mag ik van Jill zo een enorm leuk armbandje weggeven!

Wat moet je daarvoor doen?
– ga naar deze Instagram post 
– tag daarin 2 vriendinnen die dit armbandje ook zouden willen winnen
– voor een extra kans deel je de foto in je story of op je feed!

De uitslag is vrijdag 28 november om 21:00. Kun je daar niet op wachten? Je kunt de armbandjes natuurlijk ook gewoon bestellen bij Jill. Het perfecte schoencadeautje!

 

 

 

 

 

Waar wacht je nog op? Go go gooo..

Liefs,
Melanie – Mevrouw Wiebelkont.