WEBSHOP | Made by Nathalie – handgemaakt haakwerk!

10 sep 2018

Haken, een van de dingen die mij heel erg leuk leken om te leren, totdat ik merkte dat ik daar totaal geen geduld voor heb. Ik heb de haaknaalden dan ook gauw in een hoek geflikkerd, maar gelukkig ken ik iemand die er wel heel erg goed in is.

Nathalie is een ex-collega en inmiddels vriendin van mij. Pas afgestudeerd van de PABO en nu een fulltime juffie voor een pittige groep 4. Daarnaast stopt ze alle tijd (en heel veel liefde) die ze nog kan vinden in haar bedrijfje: Made by Nathalie.

Made by Nathalie haakt kussens, knuffels, sleutelhangers, gelukspoppetjes, bijtringen, speenkoorden, rammelaars, wagenspanners, knuffeldekens en knuffeldoekjes. Natuurlijk staat Made by Nathalie altijd open voor een idee van buitenaf of haakt ze speciaal voor jou naar eigen wens. Er is ook altijd een voorraad van diverse artikelen aanwezig. Deze vind je het snelst op de facebook van Made by Nathalie. Op de facebookpagina vind je het laatste nieuws rondom alles wat er wordt en is ge(m)haakt. Ook vind je hier wanneer Made by Nathalie te vinden is op een ladies night, een markt of ander evenement. De bestellingen mogen altijd worden opgehaald aan huis (in Lopik) of anders worden ze met liefde verpakt en verzonden.

 

 

 

 

Ik vind eigenlijk alles wat ze haakt even mooi, maar het geen waar ik misschien wel het meest enthousiast van word is dat ze ook haakt voor het goede doel: Stichting Earlybirds.

Stichting Earlybirds fotografeert de meest intense momenten voor de ouders van een te vroeg geboren kindje. Zodat ook de eerste weken, die vaak in het ziekenhuis plaatsvinden en veel zorgen met zich mee brengt (en ook enorm veel liefde) een mooie herinnering kan worden. Daarnaast werk Stichting Earlybird ook met ‘earlybirdjes’. Dit zijn gehaakte vogeltjes die het kindje een gevoel van geborgenheid geven. De sliertjes aan de staart doen aan als een navelstreng, hierdoor kunnen de kindjes minder aan de slangetjes trekken wat rust met zich meebrengt. Alle earlybirdjes worden via de stichting verspreid. De earlybirdjes zullen door hen worden gecontroleerd, gewassen en verpakt. 

 

Wil jij bijdragen aan meer earlybirdjes? Made by Nathalie is altijd opzoek naar sponsoren. Dit mag in de vorm van wol zijn of een andere bijdrage zoals voor de verzending van de pakketten!

Misschien heb je (net als ik) last van keuzestress en wil je het liefst alles meenemen. Of wil je gewoon eens op je gemak kunnen kijken naar alles wat er mogelijk is. Dat kan!

Made by Nathalie
Facebook
06-13816967

Wat is jullie favoriet?
Liefs,
Melanie – Mevrouw Wiebelkont.