Help ons dieren helpen! 

Iedere maand een nieuwe artikelen!

Iedere maand organiseert Het Wiebelpaard een veiling voor het goede doel. Dit kunnen we niet zonder jouw hulp! Wij zamelen tweedehands en nieuwe paardenartikelen in zodat we iedere maand een goed gevulde veiling kunnen houden. 

Iedere maand zullen er diverse goede doelen worden ondersteund met de opbrengst. Dit zijn nationale en internationale goede doelen die zich ieder op zijn eigen unieke manier inzetten voor onze dieren. Denk aan Pippis opvang  Curacao, Centrum voor dierhulpverlening Gouda, Stichting Leeuw, Paradis d’Animaux te Frankrijk. 

Help jij ons mee? 

Zo kan jij ons helpen! 

Doneer paardenspullen
Heb jij nog goede tweedehands of nieuwe paardenspullen liggen? Lever deze dan in zodat wij deze kunnen veilen. De spullen dienen schoon, niet kapot, netjes en paardvriendelijk te zijn. 

Doneer als ondernemer
Ben jij (officieel) een ondernemer en denk jij dat jij bij kan dragen met een product of dienst vanuit jouw bedrijf? Laten we samenwerken tijdens een veiling! 

Doe mee met de veiling!
Niets leuker dan te gekke paardenspullen of diensten scoren voor een prikkie. Jij blij, dieren blij! 

/verkVeel gestelde vragen

Hoe kan ik meedoen aan de veiling?
Voorheen deden we LIVE veilingen, dit doen we niet meer iedere maand. Mocht dat zo zijn, dan is meedoen gemakkelijk, via onze socialmedia kanalen volgt op de dag en het tijdstip van de veiling een LIVE video. Hier kun je meebieden op alle producten. Daarnaast is het nu dus nóg makkelijker: gewoon hier, in onze veilingshop! 

Zitten er kosten verbonden aan de veiling?
Nee, meedoen kost niets totdat je meebiedt op artikelen. De enige kosten die daarbij komen zijn de verzendkosten á €6,95. Deze zijn makkelijk te combineren met een bestelling uit onze webshop. Het is nu mogelijk om producten meteen te bestellen in de webshop. Wij hanteren gratis verzending boven de €100,- Er zitten nooit extra verborgen kosten aan verbonden, wel vinden we het leuk als je gebruik maakt van de DONATIEKNOP! 

Is er een mogelijkheid tot kopen van producten die niet zijn geveild? 
Mocht er een live veiling plaatsvinden, zullen de overgebleven artikelen weer op de website komen te staan. 

Wat gebeurd er met de spullen die niet zijn geveild/verkocht?
Sommige producten doen nog een ronde mee met een nieuwe veiling. Andere producten gaan naar stichtingen die dit nog kunnen gebruiken. Daarom zijn we erg selectief in wat we aannemen voor de veiling. 

Ik wil spullen doneren, waar kan ik het naartoe verzenden?
Dankjewel! Dit mag naar: 
Het Wiebelpaard o.v.v. “Veiling”
H.a. Schreuderstraat 44, 2871VD, Schoonhoven

Zitten er regels aan verbonden? 
Ja, we gaan ervan uit dat wanneer je meebiedt of een product koopt, je ook daadwerkelijk de spullen betaald. Het is voor ons geheel vrijwillig en het kost ontzettend veel tijd. Tijd en energie die we graag steken in mensen die net zo graag dieren steunen.
Meebieden is simpel: reageer tijdens de live veiling met het genoemde veilingnummer en jouw bod. Er werkt altijd iemand achter de schermen mee om de juiste persoon bij het juiste veilingitem te noteren. Maak het jezelf nog gemakkelijker om meteen te shoppen binnen onze veilingwinkel op de website. 

Ik heb het hoogste bod en dan? 
Na de veiling noteren wij handmatig per persoon alle items. Je krijgt dan een persoonlijke link via de webshop welke je kunt voldoen. Zo hebben wij meteen de juiste gegevens voor verzending en kunnen we jouw gewonnen veiling items z.s.m. jouw kant op sturen!