Help ons dieren helpen! 

Onze stichting!

Een waardevol leven voor alle dieren! 

Mevrouw Wiebelkont.. wat ooit begon als blog groeide uit tot een prachtig bedrijf. Mijn angst voor paarden zette ik om tot missie: meer blije paarden! Het Wiebelpaard ontstond en met mijn (web) winkel op wielen en dosis positiviteit probeer ik een verschil te maken in de paardenwereld. 

Toch was dat niet voldoende, ik meldde mij aan als vrijwilliger in een dieropvang en de ene na de andere actie startte ik op voor diverse goede doelen en stichtingen. Zoals de veiling artikelen voor een maandelijkse live veiling ten behoeve aan het goede doel. Een oergevoel dat steeds sterker werd.. ik wil niet alleen meer blije paarden, maar meer blije dieren! Alle dieren verdienen een kans en zo ontstond het idee om zélf een stichting te starten. 

Een plek te realiseren waar we ons (want gelukkig heb ik een lieve partner die net zo gek is op dieren..) nog meer kunnen richten op welzijn. Waar we ons nog meer kunnen inzetten voor alle lieve dieren en nog steeds andere stichtingen kunnen helpen. 

Ons droombeeld; een eigen kleine boerderij waar we opvang en adoptie kunnen realiseren voor dieren groot of klein, maar om groot te worden, moet je klein beginnen. Als startende ondernemer met een groot doorzettingsvermogen en een sterke wil weet ik alles van hard werken. Dat doe ik met hart en ziel, maar het is niet altijd even makkelijk. 

Mijn baan in loondienst zei ik twee maanden geleden op, zodat ik mijn droom kon leven.. niet wetende dat het opstarten van een stichting mijn missie werd. Ook daar is een begin voor nodig.. notariskosten, hokken (want ook in onze eigen tuin kunnen we vast al het een en ander realiseren) en stellingen zodat we meer tweedehands artikelen kunnen opslaan. 

Ik verklaarde mijn vriendin voor gek toen ze zei dat ik een crowdfunding moest starten. Hard werken en doorzetten toch.. maar fuck.. ze heeft gelijk.. soms mag je ook om hulp vragen, dat doe ik immers ook voor alle andere stichtingen en met het starten van onze eigen stichting kunnen we alleen maar meer dieren helpen. 

Ik zou het ontzettend waarderen als je ons doel met anderen zou willen delen. Onze missie wil verspreiden en onze droom werkelijkheid laat worden. De stichting starten dat is stap één en dankzij jullie kunnen we dat gaan realiseren. Bedankt en heel veel liefs! 

Shoppen voor het goede doel met onze veilingitems! 

Zo kan jij ons helpen! 

Doneer paardenspullen
Heb jij nog goede tweedehands of nieuwe paardenspullen liggen? Lever deze dan in zodat wij deze kunnen veilen. De spullen dienen schoon, niet kapot, netjes en paardvriendelijk te zijn. 

Doneer als ondernemer
Ben jij (officieel) een ondernemer en denk jij dat jij bij kan dragen met een product of dienst vanuit jouw bedrijf? Laten we samenwerken tijdens een veiling of biedt een artikel aan voor een evenement. 

Shop veilingartikelen!
Niets leuker dan te gekke paardenspullen of diensten scoren voor een prikkie. Jij blij, dieren blij! 

Doneer aan onze stichting
Er loopt momenteel een crowdfunding voor het opzetten van onze Stichting Wiebelkont. Gebruik deze link om te doneren! 

Veel gestelde vragen

Hoe kan ik meedoen aan de veiling?
Voorheen deden we LIVE veilingen, dit doen we niet meer iedere maand. Mocht dat zo zijn, dan is meedoen gemakkelijk, via onze socialmedia kanalen volgt op de dag en het tijdstip van de veiling een LIVE video. Hier kun je meebieden op alle producten. Daarnaast is het nu dus nóg makkelijker: gewoon hier, in onze veilingshop! Of tijdens evenementen. 

Zitten er kosten verbonden aan de veiling?
Nee, meedoen kost niets totdat je meebiedt op artikelen. De enige kosten die daarbij komen zijn de verzendkosten á €6,95. Deze zijn makkelijk te combineren met een bestelling uit onze webshop. Het is nu mogelijk om producten meteen te bestellen in de webshop. Wij hanteren gratis verzending boven de €100,- Er zitten nooit extra verborgen kosten aan verbonden, wel vinden we het leuk als je gebruik maakt van de DONATIEKNOP! 

Is er een mogelijkheid tot kopen van producten die niet zijn geveild? 
Mocht er een live veiling plaatsvinden, zullen de overgebleven artikelen weer op de website komen te staan. 

Wat gebeurd er met de spullen die niet zijn geveild/verkocht?
Sommige producten doen nog een ronde mee met een nieuwe veiling. Andere producten gaan naar stichtingen die dit nog kunnen gebruiken. Daarom zijn we erg selectief in wat we aannemen voor de veiling. 

Ik wil spullen doneren, waar kan ik het naartoe verzenden?
Dankjewel! Dit mag naar: 
Het Wiebelpaard
o.v.v. “Veiling”
H.a. Schreuderstraat 44
2871VD Schoonhoven

Zitten er regels aan verbonden? 
Ja, we gaan ervan uit dat wanneer je meebiedt of een product koopt, je ook daadwerkelijk de spullen betaald. Het is voor ons geheel vrijwillig en het kost ontzettend veel tijd. Tijd en energie die we graag steken in mensen die net zo graag dieren steunen.
Meebieden is simpel: reageer tijdens de live veiling met het genoemde veilingnummer en jouw bod. Er werkt altijd iemand achter de schermen mee om de juiste persoon bij het juiste veilingitem te noteren. Maak het jezelf nog gemakkelijker om meteen te shoppen binnen onze veilingwinkel op de website. 

Ik heb het hoogste bod en dan? 
Na de veiling noteren wij handmatig per persoon alle items. Je krijgt dan een persoonlijke link via de webshop welke je kunt voldoen. Zo hebben wij meteen de juiste gegevens voor verzending en kunnen we jouw gewonnen veiling items z.s.m. jouw kant op sturen!