Wiebelshop

Welkom bij de online winkel van Het Wiebelpaard. Hier vindt je de allerleukste producten voor een HAPPY horse. De producten die je hier vindt dragen namelijk bij aan een betere samenwerking, een uitdagende leefomgeving of verrijking voor jouw paard.

Verzendinformatie/wijzigingen

Lieve paardeneigenaar, ontzettend dankbaar ben ik met de groei van de Wiebelshop en dat vele van jullie deze weten te vinden en dat ik daardoor vele paardenlevens mag verrijken. Echter run ik de shop naast mijn fotografiebedrijf en mijn werk in loondienst. Bestellingen die worden geplaatst worden op maandag en dinsdag verwerkt en in dezelfde week verzonden. Heb je iets sneller nodig? Stuur dan een e-mail! 

Ook zullen er artikelen uit ons assortiment verdwijnen, deze vind je nu met een leuke korting in de shop! 

Resultaat 1–12 van de 69 resultaten wordt getoond

Mijn paard is echt ontzettend blij met de Flexivoerbal en eet als eerste de bal met hooi leeg voordat hij aan zijn hooinet begint! Ik ga er gauw nog een bestellen voor in de paddock! 

- Linda

Wij zijn echt blij met de touwhalsterset van Het Wiebelpaard! Het zijn niet alleen leuke kleuren, maar ook de pasvorm is fijne en de kwaliteit is ontzettend stevig! 

- Sophie

#HappyHorseBoxen
Zo blij ben ik wanneer ik voor jullie onze producten mag inpakken. Ik ben enorm dankbaar voor al jullie bestellingen en verwerk de orders met liefde. De HappyHorseBox wordt ook nog eens als een echt cadeautje ingepakt. 

De nieuwe summerbox wordt vanaf 25 mei verstuurd, tot die tijd Pre-Order je de box met een korting van maar liefst €10,- zo betaal je nu €39,95 i.p.v. €49,95!