Wiebelshop

Welkom bij de online winkel van Het Wiebelpaard. Hier vindt je de allerleukste producten voor een HAPPY horse en een HAPPY you! De producten die je hier vindt dragen namelijk bij aan een fijne samenwerking, een uitdagende leefomgeving of verrijking voor jouw paard of jezelf.

Handig om te weten!

Veel gestelde vragen

Ruilen kan alleen met artikelen die uit voorraad leverbaar zijn, mits anders vermeld
Retourneren mag binnen 14 dagen, op eigen kosten. Artikelen dienen in dezelfde verpakking, schoon en ongebruikt retour te komen. Het retourbedrag wordt teruggestort na ontvangst.
Verzending gebeurd binnen 5-10 werkdagen ivm events, uiteraard doen we onze best om z.s.m. te verzenden. Niet op feestdagen.
Vragen over bestellingen of voorraad beantwoorden wij alleen per mail. Dit om verwarring te voorkomen.
Ruilen en/of retourneren van tweedehands artikelen van de veilingen, van PIPPA Equestrian soap is niet mogelijk.

Kaptooms van ByBaukje zijn in special order gemaakt voor het Wiebelpaard, special editions zijn écht OP=OP.
Verzendtijd van een kaptoom ligt tussen de 7 en 12 werkdagen, deze worden op bestelling gemaakt. Een kaptoom is geen gewoon halster, zet je paard hier dan ook nooit mee vast. Je kunt er wel perfect bitloos mee rijden! Wij verkopen geen bitclips.

 

Wist je dat?

 Wij onze inpakdozen recyclen
 Wij  goede (dieren) doelen of initiatieven steunen
 Wij een rijdende winkel hebben die bij jou op locatie kan komen of bij stallen en evenementen komt
Je een GRATIS cadeautje krijgt bij besteding vanaf €50,- 

Zo blij ben ik wanneer ik voor jullie onze producten mag inpakken. Ik ben enorm dankbaar voor al jullie bestellingen en verwerk de orders met liefde én wat lekkers!

Inmiddels mag ik samenwerken met fijne leveranciers. O.a.: Vitalbix Paardenvoeding, By Baukje, Zeldenrust Haystack, PIPPA Equestrian Soap, Touwproducten True Colors en is er een fijn assortiment aan eigen producten. Alles voor die blije paarden!

Bestellingen worden binnen 1-4 werkdagen verzonden. Afhalen mag altijd, alleen wel op afspraak op onze locatie in Polsbroek. 

Wil je samenwerken met Het Wiebelpaard als ondernemer in de winkel of een influencercampagne opzetten? Jeej superleuk! Stuur je aanbod of je idee dan naar: samenwerken@mevrouwwiebelkont.nl

“When you buy from a small business, you support a dream”

Onze droom is een eigen boerderij waar we onze paarden en andere dieren alles kunnen bieden wat ze nodig hebben.
Ik zie het al helemaal voor mij! 
Bedankt dat jij bijdraagt aan onze droom!