Laat je bedrijf spreken!

Ik geef je geen ijzersterk beeldmateriaal, want als onze visie gelijk is dan zien we zo min mogelijk ijzer ;-).  Wat ik je wel ga meegeven? Beeldmateriaal waarin de passie en liefde voor jouw bedrijf spreekt! Een beeldbank voor ondernemers waarbij paardenwelzijn op één staat. 

Jouw 

Investering

 €279,- (exclusief btw)

» Vooraf adviesgesprek met bespreken van doelen binnen jouw bedrijf
» Moodboard via Pinterest vol ideeën en wensen
» Foto’s mogen licentievrij worden ingezet voor online marketing doeleinden en een visitekaart
(voor offline marketingdoeleinden geldt een licentie per X aantal foto’s)
» Complete galerij van minimaal 20 beelden 
» Geleverd binnen twee weken 

Forest of Wisdom

Voor Elza mocht ik een beeldbank maken voor haar sociale media kanalen. Dit is wat ze zei:”De beeldbank maken was voor mij echt een feestje.
Ik sta zelf liever achter de camera dan ervoor, maar Melanie creëert een hele prettige sfeer tijdens de shoot waardoor ik me echt op mijn gemak voelde. Ze weet precies de momenten te vangen die jou en jouw bedrijf uniek maken waardoor er prachtige beelden ontstaan.”

 

 

Nee. Ik lever je geen ijzersterk beeldmateriaal. Huh wat? 
Dat klopt, ik lever je geen ijzersterk beeldmateriaal voor jouw bedrijf.. want als jij mijn ideale klant bent, dan delen we dezelfde visie en die is volledig ijzerloos! 😉 Wat ik dan wel voor je kan betekenen? Een beeldbank vol pure, liefdevolle beelden die laten zien hoe jij met passie jouw bedrijf runt en waar paardenwelzijn op één staat. Beeld waarmee je opvalt, waar mensen jou meteen op herkennen en die staan voor wat jij uitdraagt. 

Herken jij jezelf hierin? 
»  Je wil online zichtbaarder worden, maar hebt geen geschikt beeldmateriaal
» Het kost je veel tijd om na te denken over het maken van de juiste foto
» Je vind het lastig om jezelf en je bedrijf creatief in beeld te brengen

Laat mij je dan helpen! Samen kijken we ernaar hoe we jou en jouw bedrijf op een eigen wijze manier kunnen vastleggen. Jij kan voorlopig weer vooruit met een beeldbank vol diversiteit en zo jouw online zichtbaarheid een boost geven!