Laat je bedrijf spreken!

Je wil meer zichtbaarheid en laten zien wat je doet of waar je voor staat. Een gevulde galerij zodat je voorlopig uit de voeten kunt op sociale media en sprekend beeldmateriaal voor op je website en drukwerk.
Ik help je graag!

It’s all

Up to you


 €175,- (exclusief btw en reiskosten)

» Één uur fotografie op locatie naar keuze
» Je wil veel beeldmateriaal schieten
» Geen beeld inbegrepen, deze neem je los af
» Licentie voor socialmedia, website en drukwerk
» €17,50 per beeld 

Jouw 

Bedrijf op de kaart

 €347,- (exclusief btw en reiskosten)

» Vooraf adviesgesprek over het doel van de foto’s
» Op een vaste locatie naar keuze met mogelijkheid tot kledingwissels voor divers beeld
» 15 beelden incl. licentie inbegrepen
» Eigen galerij, nabestellen mogelijk

Voordelen op een rij

Wanneer je een bedrijfsreportage bij mij boekt weet je zeker dat welzijn voorop staat. Jij hebt met jouw bedrijf wat te doen binnen de paardenwereld en bent niet bang om dit te laten zien. We bespreken van te voren jouw wensen en wat je uit wil stralen met jouw werkzaamheden, hierop passen we beeld aan, niet andersom. Jij gaat voor echte beelden, ik kan namelijk gewoon komen fotograferen terwijl jij aan het werk bent! 

Licentie inbegrepen
Je hebt toestemming om de foto’s te gebruiken voor online marketingdoeleinden, een visitekaart of flyer. Voor andere marketingdoeleinden dien je een aparte licentie aan te vragen. Dit kan in overleg. 
Achteraf heb je altijd zelf de keuze uit een online galerij om jouw favorieten te kiezen en de mogelijkheid om extra foto’s af te nemen voor €17,50,- per foto. 

Een Up to you beeldbank is ideaal wanneer je jouw website aan het maken bent. Je ziet een duidelijke groei in jouw bedrijf, maar vind de investering in goed beeld nog eventjes te veel. Hiermee kun je jouw beeldbank steeds een beetje afnemen en heb je bijvoorbeeld iedere maand nieuw beeld. 

Ik denk altijd met je mee en je kan er van op aan dat ik met mijn creatieve oog jouw bedrijf en werkzaamheden passend weet te fotograferen. Of je nu behandelaar bent, instructeur of een andere dienst aanbiedt. Je mag gezien worden en ik help je daarbij! Moet je dan echt zelf niets meer doen? Bijna.. Ik zie namelijk wél graag jouw eigen input voor een shotlist, maar dat bespreken we later. Daarbij, ik kan niet toveren. Ik doe mijn best om aan jouw wensen en verwachtingen te voldoen, maar ik pas mij ook aan de situatie en de paarden aan. Welzijn vind ik het allerbelangrijkste!

Ben jij ready om jouw bedrijf op de kaart te zetten? Kies dan voor de voordelen van een uitgebreide bedrijfsfotoshoot. Perfect voor als je al even meedraait als ondernemer, je diensten helder hebt en je (eindelijk!) je sociale media op gaat pakken om de paardenwereld te veroveren met jouw kennis en kunde. Of je nu paardencoach of eigenaar van een manege bent, voor iedere Hippische ondernemer is er passend beeldmateriaal nodig en dat gaan wij maken! 

 

 

Forest of Wisdom

Voor Elza mocht ik een beeldbank maken voor haar sociale media. Dit is wat ze zei:
“De beeldbank maken was voor mij echt een feestje.
Ik sta zelf liever achter de camera dan ervoor, maar Melanie creëert een hele prettige sfeer tijdens de shoot waardoor ik me echt op mijn gemak voelde. Ze weet precies de momenten te vangen die jou en jouw bedrijf uniek maken waardoor er prachtige beelden ontstaan.”

 

Beeldbanken

Zij gingen je voor

Ukie’s Paddock Paradise – winter

Dat de winter ook een prachtig moment kan zijn om bedrijfsfoto's te maken dat liet Marloes van Ukie's Paddock Paradise wel even zien. In de paar dagen dat onze wereld zich vulde met mist en vorst sprong ik in de auto om een beeldbank te maken van haar winterparadijs....

Femke Dölle Browsing Paddock

Femke Dölle Browsing Paddock

Een aantal keer heb ik de Browsing Paddock van Femke Dölle mogen bezoeken om creatief beeld vast te leggen. Femke is zoals zij zelf altijd zegt, net even anders. Laat ik dat nou ook zijn! Door mijn creatieve oog en de duidelijke wensen van Femke hebben we sterk beeld...

 

Herken jij jezelf hierin? 
»  Je wil online zichtbaarder worden, maar hebt geen geschikt beeldmateriaal
» Het kost je veel tijd om na te denken over het maken van de juiste foto
» Je vind het lastig om jezelf en je bedrijf creatief in beeld te brengen

Laat mij je dan helpen! Samen kijken we ernaar hoe we jou en jouw bedrijf op een eigen wijze manier kunnen vastleggen. Jij kan voorlopig weer vooruit met een beeldbank vol diversiteit en zo jouw online zichtbaarheid een boost geven. 
Ik lever je een galerij vol sterke beelden die laten zien hoe jij met passie jouw bedrijf runt. Beeld waarmee je opvalt, waar mensen jou meteen op herkennen en die staan voor wat jij uitdraagt.