Laat je bedrijf spreken!

Je wil meer zichtbaarheid als ondernemer in de paardenwereld en laten zien wat je doet. Een gevulde beeldbank die precies verteld waar jij voor staat. Je mag gevonden worden.
Ik help je graag!

Unlimited

Bedrijf op de kaart


vanaf  €599,- (exclusief btw en reiskosten)

» Binnen één dag kun je maanden vooruit!
» Afgestemd op jouw wensen
» Alle beelden inbegrepen (minimaal 30)
» Licentie voor socialmedia, website en drukwerk

Jouw 

Bedrijf op de kaart

 €379,- (exclusief btw en reiskosten)

» Vooraf adviesgesprek over het doel van de foto’s
» Op vaste locatie met één kledingwissel
» 10 beelden incl. licentie inbegrepen
» Eigen galerij, nabestellen mogelijk

Ik weet wat jij nodig hebt

Wanneer je een bedrijfsreportage bij mij boekt weet je zeker dat welzijn voorop staat. Jij hebt met jouw bedrijf wat te doen binnen de paardenwereld en bent niet bang om dit te laten zien. Binnen een dag maken we zoveel content dat je maanden vooruit kunt. Afgestemd op jouw wensen.

Licentie inbegrepen
Je hebt toestemming om de foto’s te gebruiken voor online marketingdoeleinden, een visitekaart of flyer. Voor andere marketingdoeleinden dien je een aparte licentie aan te vragen. Dit kan in overleg. 

Ik denk altijd met je mee en je kan er van op aan dat ik met mijn creatieve oog jouw bedrijf en werkzaamheden passend weet te fotograferen. Van product details tot jouw stralende lach die jouw werkplezier laat zien. Deze reportage is voor iedere Hippische ondernemer. Je mag gezien worden en ik help je daarbij! Moet je dan echt zelf niets meer doen? Zeker wel.. Ik zie namelijk wél graag jouw eigen input voor een shotlist, maar dat bespreken we later. Ik doe mijn best om aan jouw wensen en verwachtingen te voldoen, maar ik pas mij ook aan de situatie en de paarden aan.
Welzijn vind ik het allerbelangrijkste voor de paarden. 

Ben jij ready om jouw bedrijf op de kaart te zetten? Kies dan voor de voordelen van een uitgebreide bedrijfsfotoshoot. Heb je daarna hulp nodig om dit beeld naar buiten te brengen? Dan help ik je daar ook bij. Het is tijd dat jij jouw droomklanten gaat aantrekken en de paardenwereld laat zien wie je bent!

 

 

Forest of Wisdom

Voor Elza mocht ik een beeldbank maken voor haar sociale media. Dit is wat ze zei:
“De beeldbank maken was voor mij echt een feestje.
Ik sta zelf liever achter de camera dan ervoor, maar Melanie creëert een hele prettige sfeer tijdens de shoot waardoor ik me echt op mijn gemak voelde. Ze weet precies de momenten te vangen die jou en jouw bedrijf uniek maken waardoor er prachtige beelden ontstaan.”

 

Beeldbanken

Zij gingen je voor

Femke Dölle
Browsingpaddock

Emma Janssen
Coaching & instructie

Jolien Dalenberg
Paardenfeest.com

Marloes Vogel
Ukies Paddock Paradise

Manon Schenk
Stal Malise

Fair to Horses
Trainingscenter

 

Herken jij jezelf hierin? 
»  Je wil online zichtbaarder worden, maar hebt geen geschikt beeldmateriaal
» Het kost je veel tijd om na te denken over het maken van de juiste foto
» Je vind het lastig om jezelf en je bedrijf creatief in beeld te brengen

Laat mij je dan helpen! Samen kijken we ernaar hoe we jou en jouw bedrijf op een eigen wijze manier kunnen vastleggen. Jij kan voorlopig weer vooruit met een beeldbank vol diversiteit en zo jouw online zichtbaarheid een boost geven. 
Ik lever je een galerij vol sterke beelden die laten zien hoe jij met passie jouw bedrijf runt. Beeld waarmee je opvalt, waar mensen jou meteen op herkennen en die staan voor wat jij uitdraagt. 

Inspiratie

101 content ideeën