Wie is Melanie?

Hé daar lieve paardeneigenaar! Mijn naam is Melanie Smulders en ik heb van mijn paardenangst een running business gemaakt.

In 2018 kwam Luus, mijn Appaloosa op mijn pad. Ik was eigenlijk al jaren doodsbang voor paarden, maar was opslag verliefd op haar leuke stippen en zachte uitstraling. Door haar zette ik mijn angst om in wilskracht en moet je nu eens kijken. Nu ben ik paardenfotograaf, run ik een webshop voor paarden en ben ik een online inspiratiepunt voor anderen met mijn E-books, als startend RuiterCoach en als persoon op “Het Wiebelpaard“. Het Wiebelpaard staat voor samenwerken met jouw paard op een liefdevolle en paardvriendelijke manier waarin het welzijn voorop staat. Hieruit is dan ook de Wiebelshop ontstaan. Een (web)winkel gericht op verrijking, plezier en samenwerken! 

Fotograferen doe ik alleen nog maar op gevoel en ik neem dan ook een beperkt aantal shoots en klanten aan. Dit omdat ik weet hoeveel stress het een paard kan geven. 

Ik ben ervan overtuigd dat je de hele wereld aankan, als je maar wilt. Natuurlijk gaat dat niet altijd zonder slag of stoot hoor… maar ook dat hoort erbij. Wat ik ook deel, ik ben eerlijk en oprecht en dat doe ik omdat ik jou wil laten zien dat ook bij mij niet alles vanzelf gaat. We vallen en we staan weer op en vervolgens springen we een gat in de lucht!

Inmiddels ben ik alweer ruim 11 jaar samen met mijn grote liefde Sergio en samen verlieten wij in 2015 het drukke Den Haag om tussen de weilanden te gaan wonen in Schoonhoven. Beste keuze ooit als je het mij vraagt! Nu sparen we voor ons droomboerderijtje waarbij we de paarden aan huis kunnen hebben en een kleinschalige opvang of iets in die richting kunnen runnen. 

Met Mevrouw Wiebelkont & Het Wiebelpaard wil ik mensen inspireren om te doen waar je gelukkig van wordt en laten zien dat ook de kleinste momenten het waard zijn. Dat je jezelf nooit moet laten tegenhouden door angst! Daarom kies ik ALTIJD voor geluk. Het leven gaat al zo snel en er zijn zoveel momenten die ons leven net een stukje leuker maken! Dat ik kan bijdragen aan het geluk van andere paarden en hun eigenaren maakt mij ontzettend blij!

Kan ik jou helpen, heb je een vraag, suggestie voor een samenwerking of wil je een fotoshoot boeken? Stuur een mail naar: contact@mevrouwwiebelkont.nl

Liefs,
Melanie.