Wie is Melanie?

5Mijn eigen verhaal

Als klein meisje was ik al bezig met ondernemen. Ik verzon altijd wel wat nieuws om mensen blij te kunnen maken. Hetgeen wat iemand naar mijn idee het meest gelukkig maakt is de herinnering van een dierbaar moment in je leven en die momenten leg ik nu graag vast!

Mijn naam is Melanie Smulders, ik vertel je graag een beetje meer over mijzelf.

25 lentes jong, liefde voor positiviteit, enthousiast en een echte dierenvriend.. dat ben ik! Inmiddels ben ik alweer ruim 10 jaar samen met mijn grote liefde Sergio en samen verlieten wij 4 jaar geleden het drukke Den Haag om tussen de weilanden te gaan wonen in Schoonhoven. Beste keuze ooit als je het mij vraagt!

Mijn eerste camera kocht ik in 2018 omdat ik mijn paard Luus graag mooi op de foto wilde zetten en om een upgrade aan onze vakantiealbums te geven. Dat fotograferen niet alleen mijn hobby was, maar nu ook mijn bedrijf had ik toen niet durven dromen. Toen ook vrienden en kennissen mij steeds vaker vroegen om hun bijzondere momenten vast te leggen wist ik het zeker: dit is wat ik wil! Ik word er zo enorm blij van om mensen op hun mooist vast te leggen: gewoon zoals ze zijn.

De naam Mevrouw Wiebelkont is begonnen met mijn gezellige blog, maar voor het fotograferen zocht ik een net zo vrolijke, positieve naam die beschreef wat voor een persoon er achter de camera staat. Dat kon maar één ding betekenen: dit werd mijn complete bedrijfsnaam.

Voor het fotograferen reis ik graag naar de meest mooie plekjes toe. Heides, duingebieden, bossen.. in de natuur vind je mij het liefst tijdens een reportage. Kindjes die ravotten, paarden die briesen en mensen met een spontane lach omdat ze genieten. Dat is wat ik graag vastleg, die pure en echte emoties. Wanneer ik binnen fotografeer maak je mij enorm blij met mooie woningen vol sfeer en goede styling. 

Ook ondernemers kunnen bij mij terecht en ik zal er altijd voor zorgen dat de beelden hetgeen uitstralen wat bij jou en jouw bedrijf past. Is het de connectie tussen mens en dier, de sfeer die jouw bedrijf uitstraalt of toch de fijne service die jouw medewerkers bieden? Samen zorgen wij voor dat perfecte plaatje!

Op de blog vind je uiteenlopende zaken. Ik ben gek op het ontdekken van nieuwe, unieke en bijzondere plekken. Of dit nu gaat om een winkel, een land om naartoe te reizen of ergens waar je kunt eten of praktische tips. Kletsen kan ik als de beste!

Met Mevrouw Wiebelkont hoop ik mensen te inspireren om gewoon jezelf te durven zijn. Daarom kies ik ALTIJD voor geluk. Het leven gaat al zo snel en er zijn zoveel momenten die ons leven net een stukje leuker maken! Dat ik die momenten ook nog voor anderen mag vastleggen daar ben ik heel dankbaar voor.

Heb je een vraag, suggestie voor een samenwerking of wil je een fotoshoot boeken? Stuur een mail naar: contact@mevrouwwiebelkont.nl

Liefs,
Melanie.