het wiebelpaard

Mevrouw Wiebelkont

Melanie Smulders, geboren op 13 augustus 1995. Samen met mijn grote liefde Sergio verliet ik een aantal jaar geleden het Haagse voor een leven tussen de weilanden in Schoonhoven, het hart van de Krimpenerwaard. Vijf jaar geleden veranderde mijn leven toen mijn eerste paard op mijn pad kwam. Ik ging van paardenangst naar hippische ondernemer!

Voordat ik Luus (mijn Appaloosa) kende was ik nog enorm bang voor paarden, maar door haar leerde ik mijn angst omzetten in wilskracht. Nu inspireer ik, samen met Luus en Unique, anderen en help ik de paardenwereld een stukje mooier te maken. Dit doe ik door het oog van mijn camera als paardenfotograaf, door het organiseren van te gekke Horses & High tea en door evenementen te bezoeken met mijn vrolijke paardenwinkel op wielen. 

Buiten dat ik mijn angst heb kunnen overwinnen, ben ik mij ook gaan verdiepen in paardenwelzijn. Van huisvesting tot training. Zo heb ik diverse cursussen gevolgd, zelfstudie gedaan en blijf ik continu in ontwikkeling zodat ik de juiste informatie kan verspreiden binnen mijn bedrijf. 

Ik ben van mening dat voor welzijn staan en plezier hebben heel goed samen kan. Blijven luisteren naar je paard, samenwerken en durven openstaan om te groeien. Goed is ook gewoon goed genoeg. Het hoeft allemaal niet zo perfect. 

Mijn droom is het hebben van een eigen locatie (een idyllische boerderij om precies te zijn) waar ik paardvriendelijke evenementen en clinics kan organiseren. En nog zoveel meer! Door jouw bijdrage binnen mijn bedrijf. Of dit nu een reactie ergens achterlaten is of een product/dienst afnemen, draag jij bij aan die droom en daarvoor wil ik je heel graag bedanken! 

 

De foto’s op deze website zijn mede mogelijk gemaakt door Pricilla Dekker – TiSentoEquino