Wie is Melanie?

 

Get to know me! 

Hé jij daar! Mijn naam is Melanie Smulders en ik heb een missie: meer blije paarden!

2,5 jaar geleden kwam Luus, mijn Appaloosa op mijn pad. Ik was eigenlijk al jaren doodsbang voor paarden, maar was opslag verliefd op haar leuke stippen en zachte uitstraling. Door haar zette ik mijn angst om in wilskracht en moet je nu eens kijken. Nu ben ik paardenfotograaf, run ik een webshop voor paarden en ben ik een online inspiratiepunt voor anderen met mijn E-books, als startend RuiterCoach en als persoon op “Het Wiebelpaard“. 

Ik ben ervan overtuigd dat je de hele wereld aankan, als je maar wilt. Natuurlijk gaat dat niet altijd zonder slag of stoot hoor… maar ook dat hoort erbij. Ik help jou wanneer je spanning teveel wordt. Wat ik ook deel, ik ben eerlijk en oprecht en dat doe ik omdat ik jou wil laten zien dat ook bij mij niet alles vanzelf gaat. We vallen en we staan weer op en vervolgens springen we een gat in de lucht! 

Inmiddels ben ik alweer ruim 11 jaar samen met mijn grote liefde Sergio en samen verlieten wij 5 jaar geleden het drukke Den Haag om tussen de weilanden te gaan wonen in Schoonhoven. Beste keuze ooit als je het mij vraagt! Nu sparen we voor ons droomboerderijtje waarbij we de paarden aan huis kunnen hebben. 

Met Mevrouw Wiebelkont & Het Wiebelpaard wil ik mensen inspireren om te doen waar je gelukkig van wordt en laten zien dat ook de kleinste momenten het waard zijn om voor altijd te herinneren. Dat je jezelf nooit moet laten tegenhouden door angst! Daarom kies ik ALTIJD voor geluk. Het leven gaat al zo snel en er zijn zoveel momenten die ons leven net een stukje leuker maken! Dat ik die momenten ook nog voor anderen mag vastleggen daar ben ik heel dankbaar voor.

Heb je een vraag, suggestie voor een samenwerking of wil je een fotoshoot boeken? Stuur een mail naar: contact@mevrouwwiebelkont.nl

Liefs,
Melanie.