Wiebelshop

Welkom bij de online winkel van Het Wiebelpaard. Hier vindt je de allerleukste producten voor een HAPPY horse. De producten die je hier vindt dragen namelijk bij aan een fijne samenwerking, een uitdagende leefomgeving of verrijking voor jouw paard. 

Lieve paardeneigenaren, wegens enorme drukte vanwege de veiling voor Pippi’s opvang die via Instagram plaatsvond en de live Wiebelshopdagen kan het zijn dat een artikel niet altijd meer op voorraad is. Mocht dit het geval zijn, neem ik z.s.m. contact met je op over wanneer het artikel er weer is. Pakketjes verzenden we binnen 1-4 werkdagen. Super bedankt voor jullie aankopen en liefde voor de Wiebelshop! X

Resultaat 1–12 van de 69 resultaten wordt getoond

Wist je dat?

Wij onze inpakdozen recyclen
Nee sorry, je krijgt geen voorraad wijn aangeleverd
Wij diverse goede doelen of initiatieven steunen
Zoals Paard in Nood Spanje
Wij een rijdende winkel hebben die bij jou op locatie kan komen of bij stallen en evenementen komt
Vraag naar de voorwaarden! 
Er gratis verzending is vanaf €60 in NL en vanaf €75 in BE

Zo blij ben ik wanneer ik voor jullie onze producten mag inpakken. Ik ben enorm dankbaar voor al jullie bestellingen en verwerk de orders met liefde én wat lekkers!

Inmiddels mag ik samenwerken met fijne leveranciers. O.a.: Vitalbix Paardenvoeding, By Baukje, Cowboy Magic, PIPPA Equestrian Soap en is er een fijn assortiment aan eigen producten. Alles voor die blije paarden!

Bestellingen worden dagelijks ingepakt en binnen 1-4 werkdagen verzonden. Afhalen mag altijd, alleen wel op afspraak op onze locatie in Polsbroek.

Wil je samenwerken met Het Wiebelpaard als ondernemer of als influencer? Jeej superleuk! Stuur je aanbod of je idee dan naar: samenwerken@mevrouwwiebelkont.nl

“When you buy from a small business, you support a dream”

Onze droom is een eigen boerderij waar we onze paarden en andere dieren alles kunnen bieden wat ze nodig hebben.
Ik zie het al helemaal voor mij! 
Bedankt dat jij bijdraagt aan onze droom!