Cadeautje!

Wil je een fotoshoot cadeau geven? Met liefde pak ik een cadeaubon voor je in en stuur deze rechtstreeks naar de gelukkige! 

Let’s create

Memories

€225

» Een reportage naar wens in te vullen
» Vooraf adviesgesprek met bespreken van wensen
» Eigen online galerij om favorieten uit te kiezen
» 12 fotobestanden zorgvuldig bewerkt
» Foto’s nabestellen voor €10,- per fotobestand

Zorgeloos op pad..

Wanneer je bij mij een fotoshoot boekt mag je er vanuit gaan dat je zorgeloos kunt genieten. We kiezen een prachtige plek uit om de verbinding tussen jou en je paard vast te leggen, het enige wat jij hoeft te doen is stralen! 

Je bent vast benieuwd naar hoe ik te werk ga! Dat vertel ik je met liefde. 

Verbinding
Een reportage is naar wens in te vullen, geef die vooraf dan ook goed aan. Of je nu in een jurk wil poseren of in je tuinpak. Ik ga ervoor om de verbinding tussen jou en je paard vast te leggen. Fluister wat lieve woordjes tegen hem en kus hem eens op zijn zachte neus. Misschien heb je wel meerdere paarden die je graag samen op de foto wilt. Het is allemaal aan jou!

We reizen naar een mooie natuurrijke omgeving en maken gebruik van het prachtige licht van de zon. We werken mee met het paard en van tijdsdruk is geen sprake. 

Day in the life reportage – paard
Met deze reportage fotografeer ik jullie precies hoe jullie zijn. Gewoon jullie dagelijks samenzijn… is dat wel zo gewoon? Van aankomst, naar de liefde tijdens het poetsen en van samenwerken naar een lekker hapje eten. Sta jij er wel eens bij stil wat je allemaal doet voor en met je paard? En stal je er wel eens bij stil hoe erg jouw paard geniet van jouw aanwezigheid? En wees gerust: je zult soms niet eens doorhebben dat ik er ben. Deze fotoshoot vindt plaats op jullie eigen locatie. 

Na de fotoshoot

Ik ga meteen thuis aan de slag, binnen een aantal dagen krijg je een voorproefje. Ik kies de mooiste foto’s uit en bewerk deze zorgvuldig voor jullie. Dat vergt nogal wat liefde en aandacht, maar je kunt jouw foto’s binnen 14 dagen verwachten in je eigen online galerij om daar je favorieten uit te zoeken. Bijbestellen is uiteraard mogelijk!