Cadeautje!

Boek je jouw fotoshoot in december of januari? Dan krijg je GRATIS een klein album cadeau. 

Je bent vast benieuwd naar hoe ik te werk ga! Dat vertel ik je met liefde. 

Liefdevol, veilig en vertrouwd
Voor zowel paard als mens vind ik het belangrijk dat je kunt zijn wie je bent. We zorgen voor een fijne sfeer voor iedereen. Geen gehaast of gestress, dat is voor niemand fijn. 

Jouw eigen invulling
Ik werk niet vanuit een studio en alleen met natuurlijk daglicht. Dat betekend dat de fotoreportage plaats kan vinden op een locatie naar keuze. We werken zonder tijdsdruk om tot de mooiste resultaten te komen. Een reportage is naar wens in te vullen.  

Day in the life reportage – paard
Met deze reportage fotografeer ik jullie precies hoe jullie zijn. Gewoon jullie dagelijks samenzijn… is dat wel zo gewoon? Van aankomst, naar de liefde tijdens het poetsen en van samenwerken naar een lekker hapje eten. Sta jij er wel eens bij stil wat je allemaal doet voor en met je paard? En stal je er wel eens bij stil hoe erg jouw paard geniet van jouw aanwezigheid? En wees gerust: je zult soms niet eens doorhebben dat ik er ben. 

Day in the life reportage – mens
Deze reportage is voor iedereen. Of je nu ondernemer bent, moeder, verliefd, verloofd of getrouwd.. Vanaf het moment dat ik binnenstap in jullie wereld zorg ik ervoor dat ik alle details vastleg. Zoals je bent. 

Keuzestress? Weg ermee! 

Na de fotoshoot ga ik thuis meteen aan de slag. Ik kies de mooiste foto’s uit en bewerk deze zorgvuldig voor jullie. Dat vergt nogal wat liefde en aandacht, maar je kunt jouw foto’s binnen 3 weken verwachten in je eigen online galerij om daar je favorieten uit te zoeken. Of kies je liever voor alle foto’s? Ook dat is een mogelijkheid. Zo hoef je niet meer te kiezen! 

Bruiloften
Op jullie mooiste dag ben ik graag aanwezig. We bespreken jullie wensen waarna ik een op maat gemaakte offerte stuur. Een kennismakingsgesprek zit er altijd bij inbegrepen. Mijn werk uit zich in het vertellen van jullie verhaal, van de tafelsetting tot de lachrimpels van geliefden. 

 

Laten we op avontuur gaan

Grote en kleine avonturen, je beleeft ze samen. Van een natte kus van de liefste snuit, ravotten in het bos met je gezin tot het ja-woord met geliefden om je heen. Het avontuur van het leven omringt je iedere dag. 

Jouw investering..

Onderstaand tarief is inclusief BTW en exclusief reiskosten. Reiskosten worden gerekend vanaf postcode 2871, hiervoor reken ik 0,23 cent per gereden kilometer.

Reportage voor mens & dier

PAKKET 1 | €135,-
Begint bij 

» Geen tijdsdruk (gemiddeld een uur)
» Locatie naar keuze
» 15 HR foto’s zelf uit te kiezen uit online galerij
» 2 personen of persoon met paard 

PAKKET 2 | €225,-
Begint bij 

» Geen tijdsdruk (gemiddeld een uur)
» Locatie naar keuze
» ALLE foto’s zorgvuldig bewerkt
» 2 personen of persoon met paard 

YES, trouwen!

Vanaf €1095,- 

¬ 6 uur fotografie 
¬ kennismakingsgesprek
¬ minimaal 300 HR beelden digitaal geleverd
¬ reiskosten binnen Nederland
¬ een luxe mini album CADEAU

Baby op komst

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Gezin

Mens en dierenliefde