Aanbieding

De hele maand september boek je jouw fotoreportage voor maar €100,- 

 

Excl. reiskosten, per gezin of per paard/eigenaar 

Je bent vast benieuwd naar hoe ik te werk ga! Dat vertel ik je met liefde. 

Liefdevol, veilig en vertrouwd
Voor zowel paard als mens vind ik het belangrijk dat je kunt zijn wie je bent. Dit houdt in dat ik mij aanpas aan jullie wensen. We zorgen voor een fijne sfeer voor iedereen. Of je nu in een lange jurk wil poseren tussen de heide of thuis wil genieten op het weiland in je paardenkloffie, alles mag en alles kan zolang we het maar veilig houden. Ik zorg ervoor dat ik die liefdevolle momenten tussen jullie vastleg!

Jouw eigen invulling
Ik werk niet vanuit een studio en alleen met natuurlijk daglicht. Dat betekend dat de fotoreportage plaats kan vinden op een locatie naar keuze. Van een prachtig natuurgebied naar jullie vertrouwde stal, het is aan jullie. We werken zonder tijdsdruk om tot de mooiste resultaten te komen waarin je kunt kiezen voor diverse fotomogelijkheden. Portretten van je paard alleen, knuffelmomentjes samen of een day in the life reportage. 

Day in the life reportage
Met deze reportage fotografeer ik jullie precies hoe jullie zijn. Gewoon jullie dagelijks samenzijn… is dat wel zo gewoon? Van aankomst, naar de liefde tijdens het poetsen en van samenwerken naar een lekker hapje eten. Sta jij er wel eens bij stil wat je allemaal doet voor en met je paard? En stal je er wel eens bij stil hoe erg jouw paard geniet van jouw aanwezigheid? En wees gerust: je zult soms niet eens doorhebben dat ik er ben. Jij doet namelijk jouw ding met je paard en ik doe het mijne met mijn camera. Niet gegarandeerd dat ik na afloop ook even een flinke knuffel haal met jouw lieveling! 

Keuzestress? Weg ermee! 

Na de fotoshoot ga ik thuis meteen aan de slag. Ik kies de mooiste foto’s uit en bewerk deze zorgvuldig voor jullie. Dat vergt nogal wat liefde en aandacht, maar je kunt jouw foto’s binnen 3 weken verwachten in je mailbox via WeTransfer. Heb jij net als ik altijd last van keuzestress? Goed nieuws: als je een reportage bij mij boekt zitten daar alle foto’s bij inbegrepen! Dit zijn gemiddeld zo een 15 foto’s minimaal en dit kunnen er gerust een stuk meer worden, dat ligt geheel aan de setting. Je krijgt de foto’s op Hoge Resolutie geschikt voor afdrukken en met een klein logo geschikt voor sociale media. Reken maar op een feed on fleek voor al je Instagram volgers! 

Voor bedrijven! 
Wil jij opvallen als bedrijf met jouw product of dienst? Laat mij jou dan voorzien van sterk beeldmateriaal. Beeld dat past bij wie jij bent en wat je doet! Uiteraard in te zetten op al jouw sociale media en te gebruiken voor online reclame. Samen kijken we naar jouw wensen en mogelijkheden. Ik kom op locatie of je levert mij producten aan die ik op een creatieve manier voor jou vastleg.
Deze bedrijven gingen jou al voor: 
Your Inner Peace – Anouk Paard&Intuïtie – From Nature To Health – Pippa Equestrian Soap – 

Iedere fotoreportage is genieten!

Geen enkele fotoshoot is hetzelfde en dat is wat mijn werk zo leuk maakt. Ik vind het oprecht iedere keer weer een feestje om jullie voor mijn lens te hebben. Iedereen is uniek en daardoor is iedere fotoshoot zo bijzonder. Jouw emoties, jullie momenten.. Wat is jouw favoriete genietmomentje?

Jouw investering..

Onderstaand tarief is inclusief BTW en exclusief reiskosten. Reiskosten worden gerekend vanaf postcode 2871, hiervoor reken ik 0,23 cent per gereden kilometer. Ik reis geregeld richting België of andere delen van het land. Vraag gerust naar routes en mogelijkheden! 

Één pakket, van alle gemakken voorzien: €189,-
Standaard inbegrepen: 
» Volledige fotoreportage naar wens in te vullen
» Geen tijdsdruk (de reportage duurt gemiddeld 1,5 uur)
» Locatie naar keuze
» Foto’s binnen drie weken geleverd
» Voorafgaand online/telefonisch gesprek met wensen!

Bedrijfsreportage, laat jouw onderneming stralen: €265,- 
Standaard inbegrepen:
» Voorafgaand online/telefonisch adviesgesprek
» Moodboard voor al jouw wensen en ideeën
» Beeldbank van minimaal 15 beelden
» Zonder logo, gebruik voor sociale media en online reclame
» Foto’s binnen één week geleverd!