Een magische herinnering!

Liefdevol
Je zoekt een fotograaf die liefdevol te werk gaat. Met rust en geduld gaan we een onvergetelijke herinnering maken die je aan de muur wil hangen.

Net even anders
Waar een zonnestraal door de bomen heen komt zet ik je neer. Zelf verstop ik mij achter takken of vind je mij liggend op de grond. Alles voor een creatief beeld, die net even anders is.

Magisch
Lopend naar de juiste plek, een aai over zijn neus of die blik wanneer jullie elkaar aankijken. Jij laat zien waarom de band tussen jou en je paard zo magisch is.

Magical

Memories

€237

» Een reportage op locatie naar keuze
» Eigen online galerij om favorieten uit te kiezen
» 12 fotobestanden zorgvuldig bewerkt
» Foto’s nabestellen voor €12,50,- per fotobestand

Sweet

Goodbye

€270

» Reportage op locatie van het paard 
» Minimaal 20 fotobestanden inbegrepen
» Documentair vastgelegd en weinig nabewerking
» Geleverd in zwart/wit. 
» Spoed? Bel 06-34019218! 

(Hippische) Beeldbank

Je wil meer online zichtbaarheid of goed beeld op je website. Je wil je klanten laten zien waarvoor je staat en wat je doet óf je producten goed onder de aandacht brengen. Laat mij je daarbij helpen! 

” Ik heb het nog nooit gerdaan, dus ik denk dat ik het wel kan”

Wat anderen zeggen..

Melanie werkt met veel rust en geduld. Mijn paarden staan niet altijd graag stil, zeker mijn jonge ruin van 3 jaar heeft daar soms moeite mee. Mel roept altijd dat ze maar een seconde nodig heeft en dat is echt zo. Ze let heel goed op het gedrag van de paarden en wanneer ze er genoeg van hebben. Ieder jaar heb ik weer prachtige foto’s van mijn mij en mijn mannen en ik geniet echt van de fotoshoots!
– M. Neven

Werkwijze

Een reportage is op locatie naar wens. Dit mag thuis zijn of in een mooi natuurgebied, denk dan aan de heide of het bos. Ik maak geen rijfoto’s, maar leg de verbinding tussen jou en je paard vast. Ik vang de liefdevolle momenten voor jou op beeld en stuur aan waar nodig. Dit doe ik door je kleine opdrachtjes te geven. Een paard kan soms best wat spanning ervaren op een vreemde locatie. Daarom vind ik het belangrijk om op de kleine signalen te letten, dan hoef jij dat niet te doen. Gewoon blijven lachen roep ik altijd!

Afscheidsreportage (overlijden)
Als paardeneigenaar hebben wij soms helaas de moeilijke taak om te besluiten wanneer de tijd daar is. Een waardig afscheid, een laatste kus en een laatste keer die pluk manen door je vingers heen voelen glijden. Het terugkijken naar een fotoreportage gemaakt tijdens het afscheid kan helpen tijdens het rouwproces en het verwerken van verdriet. Ik zal mij op de achtergrond opstellen en met rust en respect voor jullie proces meebewegen. Bij een afscheidsreportage leggen we de momenten vooraf en tijdens het inslapen vast. De foto’s worden documentair vastgelegd en geleverd in zwart/wit. 

Soms hebben we helaas niet de mogelijkheid om vooraf over deze verdrietige situatie na te denken, bel voor SPOED naar 06-34019218. 

Na de fotoshoot
Ik selecteer de foto’s op kwaliteit en bewerk deze zorgvuldig voor je. Dat vergt nogal wat liefde en aandacht, maar je kunt jouw foto’s binnen 14 dagen verwachten in je eigen online galerij om daar je favorieten uit te zoeken. Bij een afscheidsreportage krijg je de foto’s zodra deze bewerkt zijn meteen geleverd. Hierover krijg je vooraf bericht en ook hierbij streef ik ernaar binnen 14 dagen te leveren.

 

Jij hebt hem precies weten vast te leggen hoe hij is!

Ik ben zo blij dat ik na 19 jaar eindelijk foto's samen heb.

"Ik heb echt genoten van de fotoshoot!"