Liefdevol » Creatief » Verbindend

Let’s have

Happy times

€225

» Een reportage met jouw geliefde dier
» Vooraf adviesgesprek met bespreken van wensen
» Eigen online galerij om favorieten uit te kiezen
» 12 fotobestanden zorgvuldig bewerkt
» Foto’s nabestellen voor €10,- per fotobestand

Een waardig

Afscheid

€297

» Reportage op locatie van het paard 
» Minimaal 40 fotobestanden inbegrepen
» Documentair vastgelegd en weinig nabewerking
» Geleverd in zwart/wit. Kleur wanneer gewenst
» Spoed? Bel 06-34019218! 

Zakelijke bedrijfsreportage?

Ik kom graag bij je langs op locatie

 

Wat anderen zeggen..

Melanie werkt met veel rust en geduld. Mijn paarden staan niet altijd graag stil, zeker mijn jonge ruin van 3 jaar heeft daar soms moeite mee. Mel roept altijd dat ze maar een seconde nodig heeft en dat is echt zo. Ze let heel goed op het gedrag van de paarden en wanneer ze er genoeg van hebben. Ieder jaar heb ik weer prachtige foto’s van mijn mij en mijn mannen en ik geniet echt van de fotoshoots! 
– M. Neven

Werkwijze

 


Een reportage is op locatie naar wens. Dit mag thuis zijn of in een mooi natuurgebied, denk dan aan de heide of het bos. Ik maak geen rijfoto’s, maar leg de verbinding tussen jou en je paard vast. Ik vang de liefdevolle momenten voor jou op beeld en stuur aan waar nodig. Denk aan kleine opdrachtjes zoals een kus op de neus van jouw lieveling. Meerdere paarden op de foto? Bespreek vooraf jouw wensen. 

Gedrag
Een paard kan soms best wat spanning ervaren op een vreemde locatie. Daarom vind ik het belangrijk om op de kleine signalen te letten. Jouw paard hoeft niet stil te staan en jij hoeft niet te poseren. Onthoud: ik heb maar een seconde nodig voor die mooie foto. Welzijn staat voor mij voorop en ik vind het belangrijk dat jij en je paard samen kunnen genieten van dit mooie moment. 

Afscheidsreportage (overlijden)
Als paardeneigenaar hebben wij soms helaas de moeilijke taak om te besluiten wanneer de tijd daar is. Een waardig afscheid, een laatste kus en een laatste keer die pluk manen door je vingers heen voelen glijden. Het terugkijken naar een fotoreportage gemaakt tijdens het afscheid kan helpen tijdens het rouwproces en het verwerken van verdriet. Ik zal mij op de achtergrond opstellen en met rust en respect voor jullie proces meebewegen. Bij een afscheidsreportage leggen we de momenten vooraf en tijdens het inslapen vast. De foto’s worden documentair vastgelegd en geleverd in zwart/wit. 
Een kleine video is optioneel. 

Soms hebben we helaas niet de mogelijkheid om vooraf over deze verdrietige situatie na te denken, bel voor SPOED naar 06-34019218. 

Na de fotoshoot

Ik selecteer de foto’s op kwaliteit en bewerk deze zorgvuldig voor je. Dat vergt nogal wat liefde en aandacht, maar je kunt jouw foto’s binnen 14 dagen verwachten in je eigen online galerij om daar je favorieten uit te zoeken. Bij een afscheidsreportage krijg je de foto’s zodra deze bewerkt zijn meteen geleverd. Hierover krijg je vooraf bericht en ook hierbij streef ik ernaar binnen 14 dagen te leveren. 

 

Een fotoshoot op eigen locatie

Sprookjes bestaan

Liefdevolle herrineringen