FotografieAls fotograaf specialiseer ik mij in alles rondom het gezinsleven. Ben je zwanger of net bevallen van je newborn baby? Of wil je het hele gezin op de foto zodat je eindelijk een mooie foto aan de muur kant hangen? Ik help je graag!

Met mijn oog voor detail en de pure, echte emoties probeer ik van iedere fotoreportage een verhaal te maken. De foto’s vertellen het verhaal en jij bent de hoofdpersonage. Tijdens de reportage geef ik jullie kleine opdrachtjes, zodat ik de spontane momenten kan vastleggen. Ik werk niet vanuit een studio, dat betekend dat de fotoshoot plaats kan vinden op een locatie naar eigen keuze. Een locatie waar jij je op jouw gemak voelt!

Na de reportage ga ik thuis aan de slag en selecteer ik de allerbeste foto’s waarna ik deze zorgvuldig voor jullie bewerk. 
Binnen een aantal dagen kun je een online preview verwachten en binnen 3 weken krijg je toegang tot een online galerij waarin je zelf jouw favorieten kunt selecteren. De foto’s worden digitaal afgeleverd. Dit vind je vast ook leuk