Werkwijze

Ben jij opzoek naar een enthousiaste fotograaf die samen met jullie voor een resultaat gaat waar we beide gelukkig van worden? Dan help ik je graag! Met mijn oog voor detail en de pure. spontane momenten maken we van iedere reportage een gezellig verhaal. Eentje waaraan je nog vaak terug kunt denken zodra je de foto’s bekijkt.

Ik werk niet vanuit een studio en alleen met natuurlijk daglicht. Dat betekend dat de fotoshoot plaats kan vinden op een locatie naar keuze. Een locatie waar jullie je fijn en vertrouwd kunnen voelen! Mijn voorkeur heeft een natuurlijke omgeving zoals de duinen, het bos of een mooi heidegebied. Leuk als ik met jullie mee kan denken!

Na de fotoshoot ga ik thuis meteen aan de slag. Ik kies de mooiste foto’s uit en bewerk deze met liefde. Kies je voor een pakket waarin niet alle foto’s inbegrepen zitten? Dan kun je verwachten dat je de foto’s binnen 3 weken kunt uitkiezen uit een persoonlijk online galerij, je kunt hier zelf je favorieten aangeven. Wel alle foto’s? Dan krijg je ze meteen toegestuurd via WeTransfer.

Paardenfotografie

Jouw allerbeste vriend voor eeuwig vastgelegd. Ga jij voor portretfoto’s, foto’s onder het zadel of blackfoto’s?

Hippische ondernemers

Sterk beeld om jou als ondernemer of jouw complete bedrijf goed op de kaart te zetten. Wil jij graag laten zien wie het gezicht achter het bedrijf is? Ik kom eraan!

Iedere fotoreportage is genieten!

Geen enkele fotoshoot is hetzelfde en dat is wat mijn werk zo leuk maakt. Ik vind het oprecht iedere keer weer een feestje om jullie voor mijn lens te hebben. Iedereen is uniek en daardoor is iedere fotoshoot zo prachtig. Jouw emoties, jouw momenten.. die leg ik graag vast!